få en stor out-of-the-box ljudspelare med Jaangle

Är du trött på att alltid behöva lägga massor av plugins till nyligen installerade ljudspelare bara för att få de funktioner som du vill? Njut av att använda en stor out-of-the-box ljudspelare med Jaangle.

Obs: Jaangle var tidigare känd som Teen Spirit.

Installation

Installation för Jaangle är snabbt och enkelt med totalt fyra installera Windows att sortera. Som ni kan se här, är licensavtalet kort och koncist.

Du kommer att se detta meddelandefönster så fort du börjar Jaangle efter installationen. På denna punkt kan du omedelbart börja lägga musik till Jaangle musikbibliotek eller gå vidare till huvudfönstret först. I vårt exempel beslutade vi att vänta några minuter innan du lägger musik till biblioteket …

Här är vad Jaangle ut när började … bara väntar på ett bibliotek fullt av musik godhet. Lägg märke till att det finns fyra separata under rutor i huvudfönstret … var och en med “Lägg till, Maximera / Minimera och Stäng” i övre högra hörnet (mycket trevligt!).

Nyfiken på vad alternativen är för den ovan nämnda under rutan “Lägg till knapp”? Om du klickar på “Lägg till Knappen” detta är vad du kommer att se … du kan även flytta under rutor platser i huvudfönstret (fantastiskt!).

Val

Dags för en ordentlig titt på Jaangle alternativ. Det första området visar alternativ för att minimera till aktivitetsfältet, uppdatera databasen, Windows Live Messenger som spelas för tillfället display, LastFM skrobbling, onlinetjänst anslutning, uppdatera kontroll, tydlig typsnitt användning och felsökning.

Här kan du göra val om Mini-spelare … Beteende, Utseende och Visa. Lägg märke till att du kan hålla Mini-spelare ovanpå andra program och justera öppenhet nivåer och storlek (definitivt trevligt!).

Bestäm hur du vill hantera Informationssökning för din musiksamling … bara välja vad du vill eller behöver.

Göra nödvändiga justeringar för Jaangle start, General spelarkontroller, och Crossfade …

Älskar att använda snabbtangenter? Konfigurera en anpassad ligger precis här!

Välj de filformat som du vill Tag Reading och Tag Skriva gälla. Du kan också göra val för Special Tag Support och Reading djup …

Välj standardspråk som du vill använda för Jaangle … du kan också skapa en språkfil med “Skapa-knappen”.

Och nu en av de andra fantastiska funktioner i Jaangle … massor av inbyggda teman! Det finns fyrtionio teman att välja mellan, så ha kul att hitta din favorit!

Jaangle in Action

Efter att ha valt ett nytt tema och göra vissa justeringar i “Alternativ”, detta är vad vårt exempel såg ut. Dags att lägga lite musik till biblioteket! För att lägga till musik, klicka på “samlingar” sedan “Uppdatera lokala samlingar” och bläddra för att välja den musik som du vill lägga till Jaangle musikbibliotek.

Välj de kolumner som du vill ha visas …

Nu har vi vår första Utöver vårt bibliotek redo att gå … artist / album bilder visar i “Music Browser Pane”, “Music List” visar “Play List” inrättas, och “albuminformation” visas också. Snygg!

Obs: Album / mappar för varje viss artist visas under en hopfällbar / expanderbar kategori rubrik som visas.

Detta är vad Mini-spelare ser ut när du har huvudfönstret minimeras (delvis genomskinlighet engagerad). Perfekt tillgång till din spelare utan att äta upp skärmen fastigheter (bra!).

Obs: Du kan justera nivån på öppenhet som bäst passar dina personliga behov.

Här är “högerklicksmenyn” för enskilda musikfiler.

Slutsats

Om du har tröttnat på jakt efter plugins, sedan konfigurerar och tweaking samma plugins bara för att få din nuvarande ljudspelare bättre lämpade för vad du vill, då Jaangle kommer definitivt att vara en mycket trevlig och angenäm förändring! Detta är definitivt en rekommenderad installation!

länkar

Ladda ner Jaangle (version 0.97.951)

Fungerar på: Windows XP – Vista

Installerad på: Windows Vista (32 bitar), Service Pack 2

Jag gillar verkligen dina artiklar. Men varför är alla dina bilder etc i sådana fula färger / teman 🙂

Trevlig artikel. Jag ska ge det ett försök

foobar2000. ‘nog sagt.

Frekvent video spel har kopplats till en ökning av klardrömmande.