från tips rutan: ios-look på android, google maps som tidsmaskin, ladda ner wii spel sparar

En gång i veckan vi rundar upp några stora läsar tips och dela dem med alla. Läs vidare för att se hur du gör din Android-telefon ser ut iOS, använder en Google Maps mashup som en tidsmaskin, och ladda Wii sparar.

HTG läsare Huang skriver in med följande tips

Jag älskar styling av iOS men flexibiliteten i Android. Min kompromiss är en gratis app som kallas Espier Launcher som retools din Android-telefon för att se ut som en iOS telefon. Om du är ett fan av iOS utseende, det är för bra för att missa!

Även om många av oss på kontoret idrottsliga Android-telefoner, vi är också ganska förtjust i enkel navigering på iPads om runt. Det finns en god chans att vi bara kan ta detta för ett spinn. Tack Huang!

Mark skriver in med följande tips för alla dina historia älskare

Jag såg din snyggt Google Maps / Historiska kartor mashup tidigare idag och tänkte ni skulle få History Pin. Jag ingår en länk till en liten introduktionsvideo som förklarar platsen ganska bra … i huvudsak det som en gigantisk anslagstavla för historiska bilder. Det finns tiotusentals bilder från hela världen, du bara zooma in och börja kontrollera dem. Det finns även lite mini curator samlingar som belyser historiska händelser, trender och andra gulliga saker. Ändå bör ni kolla upp det!

Jo du fångat oss, vi är stora fans av fiffiga mashups som denna. Vi kommer definitivt att spela runt med det, vi redan hittat 100 år gamla bilder av byggnader rätt ner på samma gata under konstruktion.

Shaun skriver in med ett tips för alla otåliga Wii spelare där ute

Jag vet att det kanske inte är sportig av mig, men dessa dagar jag inte har en hel del tid att spendera spel. När jag vill spela alla nivåer i Mario Kart, jag vill spela alla nivåer i Mario Kart (utan att spendera ett par helger slå alla raser och låsa hela tiden prövningar och sådant). Jag hittade denna stora plats som kallas WiiSave som är som en gigantisk förvar av Wii sparar. Det är perfekt för att hoppa framåt i ett spel som Mario Kart där du bara vill goof runt på alla spår med dina vänner (men det skulle säkert döda kul för långa episka spel som Twilight Princess). Det finns en tutorial video som går igenom att använda det, det är när du har gjort det några gånger super lätt!

Med hjälp av en Wii spara för att hoppa framåt i Mario Kart du säger? Vi vet inte anybody- hosta -Det skulle göra en sådan sak. Trevlig Sök!

Har ett tips att dela? Skjuta oss ett mail på tips@howtogeek.com leta efter ditt tips på framsidan.

bra tips på espier launcher .. ser snyggt .. inte alls på iphone nivå – men nog fortfarande är en bra hacka ..

Jag har märkt under tiden en del av Nintendos spel kan inte ha spardatan kopieras,. Pokemon Colosseum för Gamecube var så här, så jag skulle ta liknande pokemon spel på Wii skulle vara alltför;. Super Smash Bros. Brawl inte tillåter dig att kopiera eller flytta en spara av någon anledning.

Påverkar det något?

Gör Android ser ut iOS? För guds skull, varför? Jag har en iPhone, men jag har hackat skiten ur den så att den ser ut som något helt annat.

Millard Fillmore, 13 president i USA, aldrig examen från college men grundade University at Buffalo (genom registrering, nu den största skolan i universitetssystemet staten New York).