fredag ​​kul: spela dina favorit 8-bitars NES-spel på nätet

Vi gjorde det slutligen till en annan fredag ​​och än en gång vi ge dig några NES kul att slösa bort resten av dagen innan helgen. Idag tar vi en titt på en webbplats som innehåller en hel del klassiska NES spel du kan spela online.

vNES

VirtualNES.com innehåller hundratals vintage NES-spel du kan spela online. Om du är gammal nog att komma ihåg, när NES kom ut, andades det liv i hem konsol spel. Här tar vi en titt på några av de spel som de erbjuder som säkert kommer att föra tillbaka minnen.

Super Mario Bros 3, som är en personlig favorit från 8-bitars eran.

Spela Super Mario Bros 3

Excitebike var en av de coolaste dirt bike racing spel på gång som det även har tillåtit att skapa egna banor.

spela Excite

Naturligtvis The Legend of Zelda var en av de första fantasy spel många en timme har spenderats på.

Spela The Legend of Zelda

Vi skulle vara försumligt om vi inte ta upp Pac-man eftersom spelet nyligen firade 30-årsjubileum.

Spela Pac-Man

Om du inte gillar kontroller standardtangentbordet kan du ändra dem på sidan Alternativ. Gå med i deras forum och mer … denna webbplats kommer definitivt ta dig tillbaka till den gamla goda 8-bit NES dagar.

Webbplatsen innehåller hundratals olika spel för dig att få på din gamla skola NES fix. Om du är trött på att vänta på visselpipan för att blåsa, kommer denna sida att ta dig tillbaka till den gamla goda tiden när du hade inget att göra, men mäsk knappar hela dagen.

Spela NES-spel på virtualnes.com

Även om jag tror att det är fantastiskt, jag är lite förvirrad om hur detta existerar. Varför inte Nintendo hotar att stämma byxorna av platsen och har det tagit ner?

mycket trevlig !, thnx ^ __ ^

Oh ja, du har gjort den här gången HTG .. blir tvungen att gräva ut de gamla NES nu. 🙂

@matt de kunde ta ner hemsidan men några dagar senare är det tillbaka upp under ett annat namn.

Kanadas “Centennial Baby” första barnet föddes den 1 juli 1967 hundra år efter Kanadas grundande via formen, var ingen annan än super och skådespelerskan Pamela Anderson.