Google Wallet rullar ut på sprint nätverk, arbetar med Visa, American Express och upptäck

Tidigare i år meddelade Google sin Google Wallet initiativ, nu är de rulla ut till Android-telefoner på Sprint nätet.

Programmet är tillgängligt för Sprint telefoner med Near Field Communication (NFC) -i detta fall Nexus S. Systemet gör det möjligt att använda telefonen för att betala för saker hos återförsäljare som stöder Near Field Communication betalningar (t.ex. Mastercards PayPass läsare). Titta på videon ovan för att se Google Wallet i handling, sedan slå upp länken nedan för att läsa mer, inklusive hur man får en $ 10 kredit för att anta Google Wallet före slutet av året.

Lansera Google Wallet på Sprint och arbetar med Visa, American Express och Discover [Googles officiella blogg]

Trots att överges av 1400 AD, är akvedukter konstruerade av Guayabo människor i Costa Rica fungerar fortfarande, 2009 platsen förklarades en internationell Historic Civil Engineering Landmark av American Society of Civil Engineers.