lätt bärbar ergonomi, en video påminnelse

Det är alltför lätt att glömma grunderna i god dator ergonomi. Denna enkla video erbjuder några animerade tips och öka din dator komfort.

Med tillstånd av spanska division av Vodafone, belyser filmen ovan vanliga ergonomiska problem som dålig rygg inriktning, övervaka placering och mer. Ta en titt för en snabb uppdaterare och sedan göra några djupare behandlingen i vår guide att förebygga förslitningsskador här. Du kan också kolla in fler videoklipp från Vodafone här och här.

Den bärbara datorn hemma [Vodafone via Digital Inspiration]

Varför är Vodafone publicerar dessa?

tack, mycket trevligt.

Vad detta när ryggen värk när du sitter upp streight ?? Jag vill gärna tro att det betyder att jag har utvecklats till att nu ha den ultimata spel puckel

Jag satt faktiskt upp och flyttas mig när jag såg detta. Tala om för mig att jag inte är den enda lol

Vilken specifik behandling Bachs Prelude från den 3: e Partita för soloviolin E dur! Bruten i bitar och fylls i med något …

Rhinotillexomania är den medicinska termen för tvångs näsa plockning.