snabb samhälle skapar mini och mobila tillfälliga sociala nätverk

Du är ute på stan eller på ett konvent med ett gäng vänner. Hur håller du kontakten med hela gruppen samtidigt? Snabb Samhället erbjuder en smartphone-baserad lösning: ett tillfälligt socialt nätverk för grupp prata, sms, och mer.

Snabb Samhället var ursprungligen en enda iPhone applikationen och har nyligen uppdaterats med och Android-appen också. Utgångspunkten är enkel: Du sätter upp en snabb samhälle grupp, länka dina vänner i det, och för den natten (eller konventioner helgen) du är alla del av samma mini grupp. Du kan texten hela gruppen, dela bilder, inrätta undergrupper (låt oss säga att halva gruppen kommer att stanna uppe sent och fest medan hälften behöver trycka racket att gå upp tidigt för presentationer, kan du skapa en ny grupp för nattugglor att kommunicera), dela din position, och skicka in appar och SMS-meddelanden till hela gruppen.

Kolla in videon ovan för att se den i aktion eller slå upp länken nedan för att läsa mer och ta en kopia.

Face Society [via Mashable]

Bara lite FYI till How-To prästerna, du artikeln handlar om snabb Society, men din länk säger är “Face” Samhället. Kanske någon har varit på facebook lite mycket nuförtiden. LOL

Dessutom, hur ska man hämta Android Snabb Society app? Det är inte i den länk som jag kunde hitta, och jag ser inte det på marknaden. Det enda jag kan hitta är att det inte är här ännu, men “kommer mycket, mycket snart.” Via denna länk http://fst.sc/android/

Kolla ReChat (Android chat), – Facebook, Yahoo ®, Google Talk, Jabber / XMPP, – gruppchatt (Yahoo ®, Google Talk, XMPP!) – Gratis SMS över hela världen BETA (med svar till USA / Kanada), – plain / bubbla vy, teckensnitt förpackningar, skicka bild / video

Facebook funktioner: ladda upp bild / video, skicka bild / video, skicka meddelande (som privata evenemang eller vägg post) .; Yahoo ® funktioner: konferenser (skapa / invite), lägg till / ta bort kontakter, Google Talk funktioner:!. Gruppchatt nytt e-postmeddelande, olästa e-postmeddelanden w / o innehåll, Jabber / XMPP funktioner:. rum (skapa / invite), lägg till / ta bort kontakter.

Termen “tycoon”, en mycket rik eller mäktig person från näringslivet, kommer från den japanska termen “Taikun”, en titel som används av kraftfulla Shoguns.