blixt på Android-telefoner är förvånansvärt hemskt [video]

Det har varit mycket prat om Apples kamp mot Flash, att deras vägran att tillåta det på någon av sina mobila plattformar, och Google tar emot tillvägagångssättet, men hur väl det verkligen fungerar i praktiken? Över på NewTeeVee, har de fått en video som visar hur usel det verkligen är just nu.

Naturligtvis finns det ingen anledning att tro att det kommer att fortsätta att vara så illa-man måste anta att de kommer att lista ut det så småningom och göra det värt. Ändå, hur lång tid kommer det att ta?

Video: Flash på Android är skandalöst dåligt [NewTeeVee]

Först av allt sluta försöka titta fulla episoder av TV-program för test. Det är i grund och botten att be om det inte att fungera. Försök nyhetssidor som har 2 minuters videoklipp, eller webbplatser som Ebaumsworld eller Gizmodo som har vissa video i sina artiklar. Några filmer jag någonsin sett fyllts på i ungefär 15 sekunder. De är lite hackig när det först börjar spela (ca 3 sekunder värda), men sedan resten av de 2 eller 3 minuter det är smidigt, och rösten är i synk. Jag har aldrig riktigt provat det på en hel dator plats, men jag har en dator för den. För mig Flash-spelaren på en telefon är för grundläggande visning, inte timmar långa tv-episoder. Tyvärr granskare, men inte ett bra omdöme.

Jag kunde inte håller inte mer. Vad är poängen med att titta på ett klipp? Flash skulle vara en avgörande faktor för mig att köpa en telefon som denna och jag är mycket glad att jag kan se vad den verkliga världen prestanda är. Jag skulle absolut vill titta på videoklipp 30-60 minuter långa och om jag inte kan få spela bra kvalitet så är jag bättre med en annan typ av enhet.

killen köpa en galaxy s när den officiella froyo uppdatering finns tillgänglig försök igen är den i särklass Android-enhet med en kraftfull GPU för sånt här

Intressant. Jag såg detta på min iPhone.

För mig är största nackdelen med att inte ha blixt är att många av mina favoritplatser kräver det, därför jag inte kan besöka dem medan jag är ute.

Den officiella dresscode av Walt Disney Parks förbjuder gäster äldre än åtta (nio är cut-off gräns) från bär kostymer, små prinsessor och Peter Pans är bra men de enda vuxna får klä upp är officiella gruppmedlemmar.