få utökad tillgång till Windows Home Server med avancerad administrationskonsolen

Windows Home Server är lätt att installera och använda så att alla med grundläggande datorkunskap kan driva sin egen server. Men vad händer om du är en avancerad användare och vill ha mer kontroll över olika administrativa funktioner? Advanced Admin Console Addin ger dig just detta.

Windows Home Server är definitivt lätt att använda – även för början datornörd. En sak som de gör är dock dölja avancerade serverfunktioner som ett sätt att skydda slutanvändaren från jävlas med fel sak. Advanced Admin Console är avsedd för dem av oss som vill ha ett enkelt sätt att få tillgång till de avancerade serverfunktioner och verktyg. Det ger enkel åtkomst till kontroller som annars är dolda djupt i server menyer direkt från WHS Console, från vilken dator som helst i nätverket.

OBS: Denna addin är avsedd för avancerade användare som är bekanta med serveradministration. Om du börjar ändra fel inställningar du kan krascha din server. Också måste vi låta dig vet att det är i beta, men är i ständig utveckling.

Advanced Admin Console

Bläddra till dina delade mappar på servern och öppna mappen Add-Ins och kopiera WHSAdminInstaller.msi installationsprogrammet (länk nedan).

Nästa öppna WHS Console och klicka på Inställningar sedan Tillägg och under Lägg-ins klicka på fliken tillgängliga. Du ser Advanced Admin Console AddIn att vi bara kopieras till mappen Add-Ins och klicka på Installera.

Sedan installationen lyckats skärmen kommer att dyka upp som talar om WHS Console kommer att stängas och startas om.

När du är klar med installationen, öppna Windows Home Server-konsolen den och på toppen, kommer du att märka Advanced Admin Console-knappen. Detta ger dig tillgång till alla de avancerade serverfunktioner direkt från WHS Console på varje maskin. Nu behöver du inte behöver RDP in på servern för att göra administrativa uppgifter.

Här tar vi en titt på kontrollpanelen vyn i WHS Console under Avancerat administratörskontroller. Du kan enkelt börja använda olika aspekter av servern. Till exempel i detta skott drog vi upp brandväggen och kan börja tillämpa ändringar.

Det kommer att finnas en rad knappar i verktygsfältet under de viktigaste knapparna i konsolen.

Följande är de platser som finns …

Några av dem är listade i rullgardinsmenyn till höger i verktygsfältet.

Du kan högerklicka på ett öppet område och välja hur du vill visa och ordna ikonerna på snabbmenyn. Dessutom har du alla dina vanliga val som du normalt skulle ha om du var faktiskt på servern.

Tillgång till servern Registry …

En fantastisk Show Desktop funktion som tar dig till servern skrivbord så att du enkelt kan navigera i servern om du behöver.

Här är en titt på alla de Administrationsverktyg med Loggboken för närvarande dras upp.

Klicka på Anpassa genväg i rullgardinsmenyn …

Och här kan du anpassa vad funktionen genvägar visas, och du kan även lägga till din egen genväg om du känner något saknas.

Denna enorma Addin gör det exceptionellt lätt att få tillgång till serverns avancerade kontroller och funktioner från valfri dator i nätverket. Om du är en avancerad datornörd som vet att det runt Server 2003, är detta ett måste Addin att du förmodligen kommer att installera direkt.

Ladda ner Advanced Admin Kontroll v0.5.0

Kolla in utvecklarna Site

Jag, m en EX475 ägare tålmodigt väntar på att beställa v.3 uppdatering denna vecka. Jag har uppgraderat RAM till 2GBs och behöver komma in på servern C-enheten för att återställa det virtuella minnet. Jag har Win 7 Home Premium HP bärbara datorer som inte kan få tillgång till fjärrskrivbord. Inga planer på att activeate fjärråtkomst genom min Verizon Actiontec Router – (Don “t fråga!). Frågor? Kommer Advanced Admin kontroll v 0.5.0 få mig dit för att ändra VM inställningar? Om ja, vad ska jag göra inställningar Min & Max till? Jag är inte en avancerad användare eller Geek certifierad. Jag försöker bara att slutföra mitt hemnätverk mediedistribution från servern. Om det fungerar, jag Promis att avinstallera tillägget omedelbart. Ingen registret kika … Nada!

Den längsta filibuster i historien om den amerikanska senatens utfördes av senator Strom Thurmond i augusti 1957, då han filibustered mot passagen av Civil Rights Act i 24 timmar 18 minuter.