från rutan tips: enkel tillgång till ipad ljusstyrka, 4,5 GB gratis Dropbox-lagringsutrymme, bannlysa laddningskabeltrassel

En gång i veckan vi dumpa ut lådan Tips och dela några stora läsar tips med dig. Denna vecka har vi tittar på ett enkelt sätt att ändra skärmens ljusstyrka på iPad, hur man gör mål extra Dropbox utrymme genom att synkronisera dina foton och hur man skär ner på kabelhärvor.

Nick skriver in med följande tips

Så det var jag berätta min kompis om hur jag gillar min jailbreakad iPad eftersom jag kan installera extra verktyg för att göra de saker som IPAD inte göra mycket bra på egen hand. Jag gav exemplet att installera SBSettings så att jag kunde snabbt komma åt reglaget skärmens ljusstyrka utan att behöva gå in i inställningsmenyn. Vid den tidpunkten min kompis påpekade att du kan göra det med en lager iPad genom att dubbelklicka på hemknappen (som drar upp Multitray) och sedan dra åt höger. Jag har jailbreaking sedan innan de införde Multitray så det är helt klart en funktion som jag förbisett. Jag tänkte att jag skulle skriva om det, med tanke på risken för att många andra HTG läsare förmodligen inte vet om det heller!

Väl Nick, vi kommer inte att ljuga. Vi har använt SBSettings så länge vi, som du uppenbarligen aldrig ens tittat på den här nya funktionen eftersom vi hade allt vi behövde i SBSettings. Tack för att du delar med dig!

Kelly skriver in med följande Dropbox spetsen

Dropbox rullar ut ett nytt foto Sync-funktionen. Om du får in på betatestet (som du kan göra genom att helt enkelt ladda ner betaversionen av den nya Windows Dropbox-klienten), kommer de att belöna dig med upp till 4,5 GB extra lagringsutrymme. Det är ganska enkelt. Beta är inte på framsidan (you got att besöka denna forum inlägg) men när du har hittat och installerat det, du bara börja synkronisera bilder och video från dina mobila enheter / kameror. För varje 500MB du överför de ska ge dig 500MB lagringsutrymme (upp till 4,5 GB). Det tog bara två synkroniseras med min 4GB kamera SD-kort till max ut gratis lagringsutrymme. Helt smärtfritt. Definitivt det enklaste sättet jag någonsin fått extra Dropbox utrymme.

När det gäller poäng gratis lagringsutrymme går, är det ganska smärtfritt. Bra tips!

Courtney skriver in med följande kabel decluttering tips

Jag var nyligen på en affärsresa med en kollega. När vi uppackning våra grejer, hon praktiskt taget dumpas ut en arkivskåp värde av kablar. Hon hade en kabel och vägg laddare för varje enhet hon hade tagit med henne. Saken är, de flesta av de kablar och laddare var i huvudsak utbytbara. Bortsett från laddaren för sin bärbara dator, allt annat skulle verkligen har blandats och blandat. Hennes tända och hennes Bluetooth-headset både används mikro-USB. Hennes iPhone använder anständighet Apple kontakt men kabeln för Kindle och Bluetooth-headsetet kan ha anslutits till iPhone väggen vårta. Det fanns ytterligare prylar som alla delade olika anslutningar och avgiftssystemen.

Min poäng, om jag får lite lång omständlig, är att hon hade blivit så vana vid att allt som behöver en kabel och en laddare som hon inte hade slutat att titta och se att de var alla så gott som utbytbara. Efter att ha hjälpt henne par ner högen, allt hon verkligen behövde var sin laptop laddare, en USB-vägg vårta (från iPhone), en mikro-USB-kabel och en Apple-synkkabeln. I själva verket mycket få av hennes anordningar som behövs för att laddas kontinuerligt (som Kindle och hennes Bluetooth-headset), så det var inte nödvändigt att ta med en Power värde av sladdar.

Det verkar elementär, men du har rätt Courtney: det är lätt att glömma att kontrollera dina kablar och bara få för vana att dragande längs kablarna som medföljde enheterna. Om du försöker att packa lätt det lönar sig att ta en stund och göra en inventering av dina laddning och kablage behov innan de lämnar huset.

Min telefon och tablett använder samma plugg, men tabletten kräver en högre strömstyrka för att ladda. Nyligen gick jag på en resa och förde endast tablettladdaren. Det skulle fungera för båda, och de kunde bara ta varv. Generellt tabletten laddas medan vi var ute och omkring för dagen så jag kunde använda det på kvällen för mediekonsumtion, och telefonen laddas medan jag sov. Headsetet tar också samma kabel, men bara behöver laddas då och då.

Poängen är att bara för att de tar samma kontakt, kan de inte vara helt utbytbara. Medan min telefon laddare inte debiterar bordet, kommer tabletten laddaren arbeta på åtminstone 3 enheter.

När jag tycker att jag har utbytbara kablar, jag lämnar en på kontoret och hålla en hemma. På så sätt jag inte behöver bära en laddare och tillbaka.

Tack för den extra Dropbox lagringsutrymme spets. Som vanligt, ni är på toppen av allt. När um, sover du?

Du kanske vill kontrollera den här artikeln ut om att ha ditt foto mapp nås, http:. //www.reddit.com/tb/p98qa

Jag köpte ett par 110VAC laddare med USB-uttag på fem Nedan (allt under $ 5). De är bra nog för de flesta mobiltelefoner, headset och tända. En kom även med en mikro-USB-kabel för $ 5. Slår $ 29 vid Radio Shack eller Apple Store.

Tack för Dropbox spets, Kelly!: D

Var försiktig med super-billiga nätadaptrar. Det har förekommit dokumenterade fall av spänningen och strömstyrka vara grovt av specifikationer, och några av dem blir mycket varm under stress.

USB exempel: http://www.youtube.com/watch?v=RvYnt7HvoL0;Another: http://www.youtube.com/watch?v=T88ej64aXUM

Personligen skulle jag aldrig beroende mitt mål enheten ombord strömförsörjningsskydd för att arbeta mot något som är vägen ut ur spec, eller hantera mycket “smutsig” DC. Jag menar, det kommer att fungera när du drar lite mer aktuell, och vem vet vad som kommer att hända om det finns en nätspänning spik? Förmodligen rimmar med POP! Caveatemptor, andra användare. Stick med kända varumärken grejer, säljs via välrenommerade / licensierade säljare.

Jag har en hel del elektronisk utrustning (även om jag säga det själv, men har fått en liten förpackning med utbytbara kontakter och normalt bara en USB-kabel med en mini-utgång och kan anpassa detta till någon annan typ Jag har också en 3400 mA extra batteri. som jag kan använda i en nödsituation. på så sätt kan jag hålla mina kablar och problem (dvs.. vikt) till ett minimum.

Den Bay City Rollers, en populär 1970 pop agera, inte från Bay City, Michigan som man kan anta, men från Edinburgh, Skottland, bandet valde sitt namn genom att kasta en pil på en karta över USA och plocka den närmaste staden .