från rutan tips: teleskop lasersikten, Dropbox datorer, och Kindle klippning omvandlingar

En gång i veckan vi rundar upp några stora läsar tips och dela dem med alla, denna vecka vi tittar på teleskop lasersikten, synkronisera ditt skrivbord med Dropbox, och konvertera din Kindle urklipps fil.

Carl delar en hacka för observation i ett stort teleskop

Jag såg ditt bidrag om kameralinsen röda dot omfattning. Förra sommaren gjorde jag ett teleskop fäste för en grön laserpekare för att göra det lättare att anpassa mitt teleskop. Om du tror att synfältet är liten på en 500mm kameralins, bör du se det på ett betydande bakgård “räckvidd! Jag följde den här guiden med några ändringar för att passa den speciella laserpekare jag hade. Som alltid vara säker när du använder laser och (på grund av risken för flygplan) använder den så kort som möjligt och i klar luftrummet.

Vi har en grön laserpekare … nu behöver vi bara ett teleskop tillräckligt svalt för att montera den. Tack för att du delar med dig!

Travis skrev in för att dela en guide som han skapade för att hjälpa andra synkronisera sina datorer via Dropbox. Även om inte alla fungerar utanför sitt skrivbord på ett sådant sätt att synkroniseringen är kritisk för dem som använder sina datorer som en arbetsplats är det en praktisk trick. Han skriver

Använda Dropbox som mitt skrivbord gör allt jag jobbar på att vara tillgängliga överallt jag arbetar, utan att ens tänka på det.

Alejandro, som svar på vår inlägg om det hemliga vapnet, ett verktyg för att använda Evernote för att hantera dina att göra-listor, delade en Evernote-relaterade verktyg

Också bara vill dela något jag upptäckte nyligen. Det finns en gratis online-verktyg som du kan använda för att ladda upp din Kindle “mina urklipp” direkt till Evernote. Du kan även konvertera dina urklipp till andra som Word eller PDF, ifall du föredrar de format mer. Hoppas du hittar den här spets användbar.

Om du har urklipp i din Kindle som du vill införliva i din Evernote arkiv / arbetsflöde detta är ett mycket handtag verktyg. Tack Alejandro; Ha en smart tips att dela? Skjuta oss ett mail på tips@howtogeek.com!

För många år sedan hade jag ett gummiband pistol som kunde göra 6 skott. Mycket kul. Jag bifogade en röd laserpekare till det (via flera gummiband) och fann att det var ganska nära. Loving min nya uppfinning (lasersikten på en multi-shot gummiband pistol) Jag tog det till en väns hus för att visa det. Efter att dra ut och sprängning en liten Cartman figur, upptäckte jag något annat, katter älskar lasrar också. Katten omkull mycket mer actionfigurer än jag någonsin kunde ha med mina ynka 6 gummiband.

… Du vet vem gillar lasrar, medlemmar av Jedi och Sith ordning.

Det äldsta hotellet i världen, Nisiyama Onsen Keiunkan, ligger i Japan och har varit i drift sedan 705 AD.