visa dolda mappar i xp

[Detta tips är endast nybörjare.] Som standard Windows XP håller viktiga systemfiler och mappar dolda för att hålla folk från att ta bort filer de inte borde.

För att visa dolda filer, öppna Kontrollpanelen och dubbelklicka på Mappalternativ.

Klicka på fliken Visa och klicka sedan på knappen för “Visa dolda filer och mappar”

Nu när du går tillbaka till explorer du kommer att se fler mappar du var inte kunna se tidigare.

Obs: För dig som vill justera och hacka på XP, tittar närmare på denna lista kommer du att se en bock bredvid “Dölj skyddade operativsystemfiler”.

För att visa systemfiler skyddade, bara avmarkera den här rutan och en bekräftelse varningsdialogruta visas. Klicka Ja för att kontrollera och du kommer då att få tillgång till systemfiler och mappar.

På Vista, skapade någon en reg tweak som får du högerklicka på valfri mapp och väljer att visa dolda filer och mappar. Eftersom jag hittade Vista att vara en buggy och uppsvälld slöseri med tid att verkligen bara beta-ware i bästa fall har jag gått tillbaka till XP och det är snabbhet och stabilitet (jämfört med Vista). Nu, om jag bara kunde hitta en liknande reg tweak att lägga ett snabbt sätt att vända dolda filer och mappar (och skyddade systemfiler) på och av så snabbt och enkelt.

Har någon hittat ett sätt att göra detta? Jag hatar att gå in dialogrutan Mappalternativ den och rulla alternativet varje gång. Även med en ikon för Mappalternativ läggas till Explorer verktygsfältet, är det fortfarande alltför många klick för så ofta som jag behöver göra detta.

KD

Kripalu

Du kan skapa en genväg på skrivbordet som automatiskt kommer att ta upp Mappalternativ. Bara högerklicka på skrivbordet >> Ny >> Genväg. Nu i Skapa genväg rutan typ i “kontroll mappar” (utan citattecken) och klicka på Nästa. Detta kommer att skapa en körbar fil control.exe … bara dubbelklicka på denna genväg och Mappalternativ fönstret kommer att dyka upp. Jag hoppas detta hjälper.

Jag kan inte öppna en dold mapp i Mina dokument … Dess mycket viktigt för mig … Jag försökte alla alternativ, men inget fungerade .. Det finns inget alternativ mapp i min kontrollpanel eller inga alternativ i alternativet verktyg också .. Jag kan inte skapa en genväg som det står handling begränsad och jag är bara administratören .. Dess XP Service pack 3 Jag använder med vista utseende .. Snälla hjälp mig n berätta hur kan den dolda mappen visas .. Thnx

Anand

Har du försökt att skriva i “kontroll mappar” (utan citattecken) i Run Line?

Dessutom, vad Vista Look “menar ni? Är detta tema som du har lagt på?

Du nämner XP Service Pack 3. Jag antar du pratar om Office XP Service Pack 3.

Här är några saker du kan prova

Först och främst se till att kontrollpanelen i set till “klassiskt läge”

Klicka sedan på Standard Knappar verktygsfältet och klicka på “skräddarsy” lägga till ikonen Mappar alternativ, från Tillgängliga verktygsfältet knapparna Aktuella verktygsfältet knappar och stäng sedan. Du kommer att ha ikonen, i Standard verktygsfältet nu.

En annan sak som du kanske vill titta på om din bekväm att göra så, är i registret.

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ Policies \ Explorer

och kontrollera om du har DWORD “NoFolderOptions” inställd på en .. om så ställ in den på 0 eller ta bort posten.

Jag försökte så mycket, men det finns inget alternativ mapp i kontrollpanelen och verktyg

ROHAN

Den första frågan är du använder XP? Hade du alternativen tidigare och de nu borta? Tittar du på kontrollpanelen i “Classic View”.

Har du försökt att skriva i “kontroll mappar” (utan citattecken) i Run Line?

Jag skulle försöka dessa och stegen på svaret på Anand och se var du hamnar. Låt oss veta hur det går. Det finns fler alternativ att prova också, men att få mer information om vad du har försökt och resultaten alltid hjälper enormt i felsökning.

mysticgeek fick ikonen Mappalternativ på standard verktygsfält i kontrollpanelen men ingenting händer när jag klickar på den. vad ska man göra?

Shaila

Jag skulle prova några av de andra alternativen som nämns i andra inlägg ovan. Försök att köra från kommandoraden, eller göra ändringen i registret (om din bekväm att göra så).

En annan sak att kontrollera är om din kör XP i administratörsläge eller inte. Det är möjligt ditt användarkonto har denna funktion låst av IT Admin

im använder Windows XP … im inte kunna visa dolda filer och mappar … .Jag försökte sätt skrivit tidigare … dess inte fungerar … det är ett virus … .Im kunna se alternativ mapp i kontrollpanelen men inte kunna se dolda mappar … pls hjälpa mig genom … .thank u ….

heelo jag använder Windows XP SP3 i Mappalternativ väljer jag “visa dolda filer och mappar, men de visas inte någon kan hjälpa mig snälla min e-post är umairnaeem_90@hotmail.com

im använder Windows XP … im inte kunna visa dolda filer och mappar … .Jag försökte sätt skrivit tidigare … dess inte fungerar … det är ett virus … .Im kunna se alternativ mapp i kontrollpanelen men inte kunna se dolda mappar … pls hjälpa mig genom … .thank u

samma problem som Rohans ..; försökt allt som anges ovan,! ingenting fungerar,. få det Mappalternativ ikon i verktygsfältet men ingenting händer om jag klickar på,. och ja jag m administratören

theres inget mer alternativ mapp i datorn som literaly ingen mer fliken Mappalternativ i jag klickar verktyg Theres inga fler mappalternativ i rullgardinsmenyn vad lösningen?

Hi.i am använder Windows XP … im inte kunna visa dolda filer och mappar … its inte fungerar … det är ett virus? … .Im Kunna se alternativ mapp i kontrollpanelen men inte kunna se dolda mappar … pls hjälpa mig genom … .thank u ….

im använder Windows XP … im inte kunna visa dolda filer och mappar … .Jag försökte sätt skrivit tidigare … dess inte fungerar … det är ett virus … .Im kunna se alternativ mapp i kontrollpanelen men inte kunna se dolda mappar … pls hjälpa mig genom … .thank u

im använder Windows XP … im inte kunna visa dolda filer och mappar … .Jag försökte sätt skrivit tidigare … dess inte fungerar … det är ett virus … .Im kunna se alternativ mapp i kontrollpanelen men inte kunna se dolda mappar … pls hjälpa mig genom … .thank u

m använder Windows XP … im inte kunna visa dolda filer och mappar … .Jag försökte sätt skrivit tidigare … dess inte fungerar … det är ett virus … .Im kunna se alternativ mapp i kontrollpanelen men inte kunna se dolda mappar … pls hjälpa mig genom … .thank u

Jag har följt stegen ovan, men är oförmögen att se mina dolda filer. När jag klickar alternativ mapp igen, jag ser att alternativet har återgått till “Visa inte” .Detta började hända par dagar tillbaka, men fungerade bra innan dess. Hur gör jag mina dolda filer igen?

Hallo, Först av allt jag har mitt kontrollpanelen i set till “klassiskt läge”

Klicka sedan på Standard Knappar verktygsfältet och klicka på “skräddarsy” lägga till ikonen Mappar alternativ, från Tillgängliga verktygsfältet knapparna Aktuella verktygsfältet knappar och stäng sedan. Du kommer att ha ikonen, i Standard verktygsfältet nu.

Jag har gjort allt detta, men alternativet mapp som jag gjort på standerd Bottons verktygsfältet inte öppnar bara ………. Jag använder XP Service Pack 3 nu tala om för mig hur man kan lösa detta problem ……

Jag använder Windows XP. Jag är inte kunna se “dolda filer och mappar” .Jag försökte vägen skrivit tidigare … dess inte fungerar. Är det ett virus. Jag kan se alternativ mapp i kontrollpanelen men inte kunna se dolda mappar. Snälla hjälp mig igenom,. Tack

ja … DEEPAK det är ett virus … .try använder ett spionprogram eller u behöver installera om Windows … .while åter installera windows om u reparera fönstren det kommer att tas bort …… ..

Jag hade gömt en mapp och vet när jag försöker visa mappen mappen kan inte vara displayed.But alternativet mappen är tillgänglig, pls hjälpa mig.

Jag m inte kan se dolda filer och mappar, efter att ha valt “visa dolda filer och mappar” alternativet

Det finns ingen mapp alternativ aktiveras på min Windows XP Professional SP2 och jag nedd det Brådskande

Jag har följt stegen ovan, men är oförmögen att se mina dolda filer. När jag klickar alternativ mapp igen, jag ser att alternativet har återgått till “Visa inte” .Detta började hända par dagar tillbaka, men fungerade bra innan dess. Hur gör jag mina dolda filer igen?

TO Dileep

Dileep u cant see.it s ett virus … .try använder ett spionprogram eller u behöver installera om Windows … .while åter installera windows om u reparera fönstren det kommer att tas bort …… ..

Vänner. Jag vet vad proble är !!!!, dess en dold mapp virus. alla andra svar på denna webbplats är helt enkelt tala om vilket förfarande måste följas för att få mappar och filer i synligt läge eller osynligt läge men de förbud är inte medvetna om virus hideen mappen. Min dator är fortfarande infekterad. Fortfarande efter svar att bli av med det.

ingen Sumeet … .den är ett virus … u hav någon annan gå annat än åter installera windows … bara genom att reparera

Jag använder Windows 98, är förfarandet för att visa dolda filer för att gå till en mapp, klicka på visa sedan “Mappalternativ” så borde det vara det. Men “Mappalternativ” finns inte längre, hur kan jag se mina dolda filer? Jag gömde en viktig fil och jag kan inte hämta den. Någon snälla hjälp.

Försök att använda AVG Antivirus …

————- NOTERA ————

Jag stänger kommentarer på den här artikeln på grund av den stora mängden supportfrågor.

Du är välkommen att lämna några dator Hjälp Frågor om forumet

http://www.howtogeek.com/forum/

————- NOTERA ————

Den jättelika Gippsland daggmask i Australien kan växa nästan 10 fot lång och väger ungefär ett halvt pund, de är så stor att du kan hitta dem helt enkelt genom att lyssna efter ljud gurglande eller sugande ljud som de gör när gräva.