dropbox tillkännager sin första utvecklarkonferens

Markera dina kalendrar eftersom Dropbox kommer att ha sitt första Developer Conference senare i år den 9 juli. Konferensen kommer att ge deltagarna en möjlighet att träffa ingenjörer och designers, få en första titt på nya produkter för att utveckla på Dropbox, och mer som lagringstjänst online fortsätter att utöka sitt inflytande i moln lagring arenan.

Antalet biljetter till en dag evenemanget kommer att vara begränsad och de som är intresserade kommer att behöva ansöka om dem. Om en ansökan godkänns, kommer kostnaden att delta i konferensen vara $ 350.

Från Dropbox Utvecklare blogginlägg: På DBX möter du andra utvecklare, se de stora saker som de håller på att bygga, och utbyta idéer med ingenjörer och konstruktörer som arbetar på Dropbox API. Men viktigast av allt, kommer du att vara den första att lära sig om nya produkter som kommer att göra utvecklas på Dropbox ännu enklare.

Du kan läsa mer om den kommande konferensen samt titta efter uppdateringar via nya DBX Twitter-konto med hjälp av länkarna nedan.

Dropbox planerar första utvecklarkonferens i juli [ZDNet News]

Presentation DBX – Dropbox första utvecklarkonferens [Dropbox Utvecklare Blog]

Dropbox DBX (@ DBX2013) [Twitter]

[Via ZDNet News]

Även råolja kallas ofta “svarta guldet” mest råolja är inte svartvitt i färg, utan kan hittas i en mängd olika nyanser som svart, mörkbrun, röd, grön eller gul beroende på dess sammansättning, ålder, och det djup som det konstaterades.