enkelt ändra ljudfilformat med XRECODE

Har du någonsin sprang in i problemet med musikfiler som inte är kompatibla med din bärbara eller programvara musikspelare? Om så är fallet, i dag kommer vi att ta en titt på XRECODE, ett kraftfullt gratis verktyg för att konvertera nästan alla format till ett annat.

När du installerar verktyget en funktion som kommer väl till pass är att lägga den i snabbmenyn för att enkelt konvertera enstaka ljudfiler.

Låt oss titta på att omvandla en AAC-fil till mp3, helt enkelt Högerklicka på AAC-filen och gå på Skicka till och XRECODE att öppna filen.

Nästa väljer MP3 och sedan på knappen Inställningar.

Nu väljer själv vilka bithastighet inställningar för filen sedan OK.

Detta tar dig tillbaka till huvudskärmen för att klicka på Start och börja konverteringen.

Om du har en dual-core processor det ingår Parallel Processing för snabba omvandlingar av flera filer på en gång. Jag kunde konvertera 7 AAC-filer till MP3 på under en och en halv minut.

Ta en titt på några av möjligheterna filkonvertering, finns en komplett lista på deras webbplats.

M4A till WMA, M4A till OGG, M4A till WAV, M4A till FLAC, M4A till APE, M4A till AAC

FLAC till MP3, FLAC till WMA, FLAC till OGG, FLAC till WAV, FLAC till APE, FLAC till AAC

Realaudio (ra, rm) till WMA, Realaudio (RA, RM) till OGG, Realaudio (RA, RM) till WAV

OGG till MP3, OGG till WMA, OGG till WAV, OGG till FLAC, OGG till APE, OGG till AAC

XRECODE erbjuder många möjligheter konvertering och allt omvandlar snabbt med hög kvalitet också. En annan sak du kan göra är att öppna en videofil och konvertera ljud till alla format som erbjuds. Även om det inte visas på listan ovan, kunde jag konvertera en CD (CDA) filer till mp3 och FLAC. Naturligtvis behöver du inte möjlighet att ladda ner albuminformation från Gracenote-databasen eller en annan tjänst. Det bästa är det här verktyget är 100% gratis och erbjuder i stort sett varje audio konvertering möjligt.

Ladda XRECODE för Windows

Samuel Clemens, mer känd som den berömda amerikanska författaren Mark Twain, som härrör sitt pseudonymen från flodbåt jargong betyder 12 fot djup.