få fri student programvara från Microsoft på Dreams

Om du är i college, är chansen att du är överväldigad av stigande undervisning och lärobok kostnader. Här är hur du kan få en liten paus med helt fri utveckling och design mjukvara från Microsoft via Dreamspark.

Även om många studenter fortfarande inte vet om det, har Dreams erbjudit gratis programvara från Microsoft för studenter sedan 2008. I likhet med MSDNAA, kan eleverna ladda ner och använda programvara för utbildning och personligt bruk helt gratis, förutom med Dreams, alla studenter är berättigade . Dreamspark har nyligen utökat sina erbjudanden med utbildning och tillgång till Windows Mobile Marketplace. Låt oss titta på hur du kan dra nytta av dessa erbjudanden om du är student.

Registrera Med Dreams

Chef över till Dreams webbplats (länk nedan) för att se alla program tillgängliga för studenter. Det finns gott om saker här ränta nästan alla, även om det inte innehåller Windows 7 eller Office. Dreams innefattar

Välj ett program som intresserar dig för mer information om det.

Att börja ladda ner mjukvaran gratis, måste du först kontrollera att du är en aktuell högskolestudent. Klicka på Logga in bredvid programmets rutan konst för att komma igång.

Logga in med ditt vanliga Windows Live ID, såsom en Hotmail, Xbox Live, eller MSN Messenger-konto. Du behöver inte använda din college @ yourcollege.edu e-postadress, som du kommer att ange dina college referenser senare att kontrollera att du är student.

När du har loggat in, kommer du att omdirigeras till programmets sida du var på tidigare. Den här gången, klicka på Get Verified knappen.

Detta kommer att öppna ett verifieringsformulär. Välj land först, Dreams finns i de flesta länder runt om i världen, så att du kommer troligen att kunna hitta ditt land oavsett var du bor. Därefter väljer att kontrollera som student. Slutligen väljer hur du vill aktivera. Det bästa alternativet för de flesta studenter skulle Get verifieras genom min skola, men du kan också aktivera med ett ISIC kort eller en aktiveringskod från skolan om du är en high school eller hem skolat student.

Alternativt, om du är en IT-administratör på en skola, kan du registrera din skola eller högskola med Dreams så att du kan ge ut aktiveringskoder till dina elever. För att göra detta, välj Verifiera som en skola och följ anvisningarna. Gymnasier och hemundervisning föräldrar kan också registrera detta sätt ge sina elever ett försprång med Microsofts verktyg.

Om du valde Get verifieras genom min skola som student, kommer du till en sida för att välja skola. Välj ditt land och stat eller provins, och välj sedan din skola från listan till höger. Klicka på Fortsätt längst ner när du har valt din college.

Nu blir du ombedd att ange ditt namn, födelsedatum, och college e-postadress. Var noga med att ange @ yourschool.edu e-postadress du har från din college. Klicka på Verifiera när du är klar.

Det är allt, nu bör du vara helt kontrolleras med Dreams och redo att börja ladda ner och använda gratis programvara från Microsoft. Om Dreams inte kunde automatiskt bekräfta din information, kan du behöva vänta några dagar för dem att kontakta din högskola och kontrollera dig. Oroa dig inte, men, om du är i en standard, ackrediterat college i en av de tillgängliga länderna, kommer du att kunna få tillgång till programmet så snart de kontrollerar dig.

Nerladdning Dreams Software

Nu när du är verifierad, kan du ladda ner någon av de tillgängliga program. Välj det språk du vill ha och klicka på Hämta.

Som standard kommer Dreams program ladda ner med Akamais nedladdningshanterare, som löper som en ActiveX-kontroll i IE, eller som en Java-applet i Firefox, Chrome och andra webbläsare.

Detta kommer att öppna Akamais nedladdningshanterare, som låter dig enkelt pausa och återuppta nedladdningar för att se till att du får hela filen hämtas. Observera att många av nedladdningarna är flera gigabyte stora, så att de kan ta en stund att ladda ner, beroende på din internetuppkoppling.

Många av programmen är tillgängliga som ISO-skivavbilder, så följer vår handledning om hur man bränner en ISO-avbildning till disk. Alternativt kan du Montera ISO bild och installera programvaran utan att bränna en skiva.

Om du vill prova Server 2008 R2, men inte har en extra dator för att installera det på, prova att köra det i den fria VMware Player.

Slutsats

Oavsett vad din dator intressen, Dreams erbjuder program för design, utveckling, IT och mycket mer. Det är inte tillåtet att använda dessa program för att utveckla eller stödja kommersiella produkter, men du kan lära dem inifrån och ut och utveckla freeware. Dessutom låter det dig att lämna riktiga, kommersiella program till Windows Phone App Store för gratis, så att du kan få ett försprång på att tjäna pengar med Windows Phone 7 också.

Microsoft Dreams

Min high school gör detta med visuell Studion för programklasser. Eftersom det inte är en högskola, har vi koder istället. Det är ett snyggt program för studenter, särskilt utvecklare. Jag önskar gymnasieelever fick samma rabatter som högskolor (t.ex. Windows 7, Office). Vi åtminstone upperclassmen, är tillräckligt nära där vi ska få rabatter också. Allt väl, bara två år till för mig tills jag mottar dem.

Min fru är i college men inte för något tekniskt. Kan hon ladda ner så jag kan använda det lagligt?

@John – Så länge du använder det för personliga och / eller pedagogiska projekt (läs: inte för lön), så ska du vara fina.

Bra

Skulle jag kvalificera sig för det eftersom jag går till en teknisk skola medan jag fortfarande går gymnasiet?

Hej Vad är det folk .. min skola inte loggas in med Dreamspark, men jag skulle vilja få ett konto … vad kan jag göra för att få åtkomst ?? … ..är det ett annat sätt ??? … .thanks …. Från Mexico

Om din skola är inte finns i listan kan du också gälla ett ISIC kort (som kostar runt 15u $ si Argentina).

Delstaten Louisiana har fler fångar än någon annan amerikansk delstat och, om det var rankad som det egna landet, mer än något annat land på jorden.