från rutan tips: platsbaserade att göra-påminnelser, diy diskettenhet musik och enkel tillgång till produktmanualer

En gång i veckan vi rundar upp några bra tips från HTG spets rutan och dela dem med dig, denna vecka vi tittar på plats baserat att göra-påminnelser för Android-telefoner, hur du gör din egen diskettenheten symfoni, och ett enkelt sätt att njuta var som helst tillgång till dina manualer och produktdokumentation.

USI skriver in med följande påminnelse spets

Jag har nyligen njuter av en ny uppgift, påminnelse verktyg som heter Plats Alert. Jag kopplar in både uppgiften jag behöver en påminnelse för och den plats jag behöver bli påmind (t.ex. när jag är på samma block som kemtvätten jag vill bli påmind om att plocka upp kemtvätt). Det är inte en perfekt app (jag skulle vilja det om det skulle tid påminnelser baserat på vilken tid på dagen så jag inte skulle få en påminnelse om att plocka upp kemtvätt när hon gick ner på samma gata på min lunchrast) men för det mesta del det fungerar precis som utlovat: enkla påminnelser för de uppgifter du behöver göra när du är på rätt plats för att göra dem.

Låter som en fungerande lösning, Usi, tack för att dela. Vi vill gärna höra från läsare på andra plattformar (som Android och BlackBerry telefoner) som har erfarenhet av platsbaserade påminnelser.

Paulus skriver in med en rolig DIY projekt

Märkte det roliga videoklipp ni har skrivit under de senaste veckorna / månaderna diskettenhets skapade musik … om någon läsare är för en nördig DIY utmaning, hittade jag en uppsättning instruktioner för att bygga din egen diskettenhets “högtalare”. Jag har ingen aning om detta är hur killarna i filmer som du har delat gör det, men det är verkligen ganska snyggt.

Snyggt faktiskt … om vi kunde rigga upp vissa matrisskrivare och gamla hårddiskar vi skulle vara på god väg att skapa en symfoni.

Bill skriver in med följande organisation trick

Manualer är ganska irriterande: de tar upp utrymme, de är oftast arkiveras eller förloras när du behöver dem, och du kan inte söka papperskopior. Jag löste alla dessa problem genom att sätta alla mina produktmanualer och spel i mitt Dropbox-konto. Nu när jag behöver en manual jag kan titta på det på min iPad, smartphone, eller vilken dator som helst som har tillgång till mitt Dropbox-konto och en PDF-läsare. Och det bästa är, naturligtvis, att jag kan söka varje handbok för exakt det jag är ute efter!

Vi är med dig 100%, Bill. Vi gillar att sätta våra manualer brädspel i hela Dropbox-till-iPad arbetsflöde så när vi behöver för att referera en obskyr regel vi en Sök förfrågan från de svar vi behöver.

Har ett tips eller knep för att dela? Skjuta oss ett mail på tips@howtogeek.com och ser tips på framsidan för dig.

TESTA

TESTA

TESTA

Inga fler diskettenhet musik tack! #sett det

Prosopagnosi, som brukar kallas ansikte blindhet, är en kognitiv störning (typiskt, men inte alltid, som orsakas av akut hjärnskada) varvid patienten är oförmögen att skilja mellan ansikten.