fredag ​​kul: Infestor

Fredag ​​är här, så luta dig tillbaka och koppla av med en snabb bit av spelglädje. I denna veckas spel två fraktioner på en mänsklig koloni är på väg att få den bräckliga freden de åtnjuter krossades av en ny biologiskt vapen kallas Infestor. Är du redo att använda Infestor att besegra fienden?

Målet med spelet är att framgångsrikt navigera igenom alla nivåer med hjälp av biologiska vapen kallas Infestor och besegra din fiende.

Spelet har fyrtio nivåer för att hålla dig sysselsatt ett bra tag.

Det finns en kort intro som ger ramberättelsen för spelet, men du kan hoppa över det om så önskas.

Här är den första nivån. Ditt mål är att röra sig mot höger och portalen som tar dig till nästa nivå. Använd piltangenterna för höger, vänster, och hoppning upp (Z Key kommer också att arbeta för hoppning).

Obs: Du kan övervaka den nivå du är för närvarande på att använda indikatorn i det övre vänstra hörnet. Den Walkthrough länken fungerar inte vid denna tidpunkt.

Det finns användbara tips som vid var och en av de små skyltar hela nivåerna.

Detta är vad portaler ser ut … mycket påminner om Mario. Så snart du flyttar över portalen kommer du automatiskt transporteras till nästa nivå.

Från och med den andra nivån kommer du att stöta dina första människorna och elektrifierade spik fällor. Människor kommer att visa sig vara mycket användbar när du försöker arbeta dig säkert genom nivåerna.

Som ledtråden föreslår att du kommer att behöva ta kontroll över den mänskliga att hjälpa dig att slutföra nivån.

När du är tillräckligt nära för att ta kontroll över en människa, kommer de att vara omgiven av ett rött sken. Trycka på X-knappen för att slutföra övertagandet …

En mänsklig värd redo att gå …

En ledtråd som förklarar nyttan av mänskliga värdar.

Om du stöter på några problem på en nivå helt enkelt trycka på R-knappen för att starta den igen.

Du kommer inte att kunna använda portalen så länge du har kontroll över en mänsklig värd. Tryck på knappen C för att frigöra sig från det mänskliga och in i portalen när du är klar.

Den tredje nivån steg utmaningen att komma till nästa portalen upp en bit. Ha kul och lycka till!

Infestor

När jag var i grundskolan mina vänner och jag var besatt med att dra ut komplicerade pappersbaserade plattform stil spel. Om vi ​​hade haft lite know-how och tillgång till en Flash Game Maker detta är sånt vi skulle ha gjort … taggiga gropar, flamma strålar, och alla. Nostalgi stad! =)

minns mig om Biomenance i MS-DOS

Modiga ungdomar Bobby Hill, från den animerade tv-serien King of the Hill, uttryckas av Pamela Adlon, en kvinna i 40-årsåldern.