fredag ​​kul: linx

Din arbetsvecka är nästan över, så varför inte ha lite kul när du vänta till slutet av dagen för att komma fram? I denna veckas spel ditt mål är att korrekt bygga uppsättningar av vägar mellan likafärgade block utan att köra ut i rymden eller väg block. Det börjar enkelt nog, men är du upp till utmaningen när det blir tufft?

Ändamålet med spelet är att ansluta samma färg block till varandra med användning av antingen det begränsade arbetsutrymme som tillhandahålls och / eller ett begränsat antal vägar för att binda allt tillsammans.

Det finns fyrtio nivåer av problemlösning godhet väntar på dig!

Här är den första nivån. Det är verkligen enkelt att lösa och fungerar som en handledning typ nivå för att hjälpa dig att bli mer bekant med hur spelet fungerar. Det finns två punkter för att hålla ett öga på när du spelar spelet. Den första är banorna Count följt av nuvarande grupp färg på vänster sida av skärmen. Klicka på ett block för att välja den färg och börja bygga dina vägar genom att klicka på de blå rutorna …

Här kan du se att vi har använt fjorton av sextio tillgängliga vägar så långt och vi har blå uppsättning som strömvägen färg.

Inte illa så långt …

Vidare till nästa nivå. Från den andra nivån och framåt tittar på väg färg är definitivt ett måste … kan det vara ganska frustrerande att ha en nivå går riktigt bra och sedan börja använda fel väg färg!

Obs: Om du av misstag använder fel väg färg kan du välja önskad färg och skriva fel en efter behov.

Flytta höger längs …

Framgång…

Den tredje nivån börjar öka upp saker lite genom att du ansluter mer än två block av samma färg.

Nivå fyra är lite udda men lätt så länge du kommer ihåg att du endast kan använda de blå rutorna för att lägga vägar till.

Här är några exempel på vad som väntar. Som du kan se saker och ting börjar bli lite mer besvärlig som du försöker ansluta allt med ett begränsat antal vägar.

Obs: Du kan använda knappen Rensa för att starta en nivå över om du får slut på Paths innan helt ansluter allt.

Lycka till och ha kul!

linx

spelet inte fungerar, bara håller laddar ett nytt fönster, såg kul så här kinda suger dåligt

@noah – Jag har haft några udda saker hända med Flash Games nyligen myself.:(What du kan försöka med denna man tittar på sidan källan och använda webbadressen för själva SWF-filen för att öppna spelet i en ny flik … det tricket har fungerat ganska bra för mig när jag stöter på problem. ^ _ ^

De tidigaste mikrovågsugnar pumpas ut 3000 watt (mycket kraftfullare än moderna bostäder mikrovågor) och kunde helt laga stora köttstycken på mindre än en minut.