fredag ​​kul: raka tärning

En annan lång vecka är äntligen närmar sig sitt slut, men tills du kan gå hem för helgen, varför inte unna sig lite roligt? I denna veckas spel du tar dina chanser med en tärningskast … kanske du kommer att vinna, men sedan igen kanske inte. Känner du dig lycklig?

När spelet laddar det kommer att ta dig direkt till huvudskärmen och ladda upp tärningarna för att börja spela.

Det är en sammanfattning av demo om hur man spelar. Du kan komma åt den genom att hålla muspekaren över hur man spelar.

Du börjar med totalt åtta klick som du kan använda för att ändra antalet uppåt på tärningen. Tänk på att när du klickar på en form alla tärningarna i den färgen kommer vända till nästa högre nummer varhelst de kan vara på spelplanen.

Den första klicka på spelet för att få en uppsättning av tre tärningar. Varje gång du får en ställa in antalet återstående klick kommer att kompletteras, men vara försiktig med hur du använder dem eller spelet kommer att vara över mycket snabbt!

De flesta av de uppsättningar som du får kommer att vara med tre tärningar, men de är fortfarande mycket hjälp för att hålla ni “klick-wise” tillsammans med att bygga din poäng.

Även om de inte förekommer så ofta, att kunna få en combo kommer verkligen att öka antalet återstående klick du har att arbeta med!

En trevlig liten uppsättning av fyra i rad.

Endast ett klick kvar att använda och saker inte ser bra ut …

När du kör ut ur klick spelet är över. Lycka till och ha kul!

rak Dice

Jag fattar fortfarande inte spelet. Har någon en enkel förklaring. Jag tittade på uppsättningar av tärningarna du hade inringade ut men ser inte hur de är relaterade.

Elena – Det ser ut som du ska göra numeriska sekvenser som två, tre, fyra etc när du klickar på tärningen.

Det finns ingen direkt översättning av ordet “Hello” i Klingon, den närmaste approximation kan översättas med “Vad vill du? (NuqneH) “