fredag ​​kul retro nintendo bakgrunds

Jag fick så många mail om Super Mario Bros tapeten på min skärm i Outlook Desktop artikel som jag tänkte att jag skulle dela den rikedom med alla.

Jag fick tapeten från en stor webbplats med namnet Desktop Gaming, där människor tar skärmdumpar av gamla spel från olika system och sedan krydda dem upp en bit, mestadels genom att lägga till övertoningar så att de ser bra ut på dagens stora skärmar.

Här är några av mina favoriter …

Duck Hunt – Skratta It Up

Super Mario Bros 2 – Dubbla bildskärmar Storlek

Super Mario Bros 3 (personliga favorit)

Definitivt värt en titt, det finns massor av skärmbilder på listan i alla olika storlekar.

Desktop Gaming – Stor Retro Bakgrunds

Stor länk, tack!

Jag trodde att detta var riktigt bra!

Hej

Jag älskar dessa tapeter.

Men är webbplatsen inte längre tillgänglig.

Domänen desktopgaming.com har löpt ut. Kontakta din domännamnsregistrering tjänsteleverantör för ytterligare hjälp. Om du behöver hjälp med att identifiera tjänsteleverantören, besök http://domainhelp.tucows.com.

Vem som helst kan skicka det till mig? sheeeng (at) gmail dot com

Tack på förhand.

Jag är inte säker på vad som hände med den här domänen … Jag har försökt att komma i kontakt med den person som äger det, men jag kan inte verkar räkna ut vem det är.

Älskar Mario bakgrundsbilder! Jag var tvungen att beskära dock så att det ser precis rätt på mina monitorer. Jag använder Display Fusion som jag kör dubbla 19 “bredbildsskärmar. Jag ville också tecken att vara större så jag blev av med en bra bit av himlen.

Tack för länken, stor tapet!

VAD ÄR DU ANVÄNDA Tapeten FÖR bredvid BACK-DROP’S … KAN U LADDA NER DISPLAY FUSION MED

Det enda tecknet för att uppfylla alla tre terminator modeller i den ursprungliga Terminator trilogin är Peter Silberman-spelad av skådespelaren Earl Boen.