fredag ​​kul: trassligt

Denna veckas spel är lite av ett sinne Bender som du försöker att flytta färgade skivor till specifika platser på spelplaner med en mycket begränsad mängd manövrerbarhet. Kan du lyckas flytta alla skivor till sina rätta platser eller kommer logiken i spelet lämnar du trassla in sig och frustrerad?

Startskärm för spelet fungerar som en kombination startpunkt (klicka på styrknappen spelet) och leverantör av instruktioner. Spela spelet är enkelt … du kommer att ha en tom, positions skiftande plats (zon) på varje kort för att arbeta med och ditt mål är att flytta alla de färgade skivorna runt tills de är på sina matchande färg fläckar (zoner). Det kommer alltid att vara en naturlig trä färgad fläck (zon) lämnas tomma när du tävlar varje bräda.

Det finns trettiosex sinnet böjning nivåer väntar på att testa dina problemlösning färdigheter …

Den första nivån är enkel och lätt att lösa. För att flytta en färg skiva måste du vänsterklicka på den och det kommer att flytta till den enda lediga plats på bordet. Kom ihåg att det måste finnas en anslutande väg mellan en vald plats och den tomma en innan den kommer att röra sig. I vårt exempel valde vi att flytta den blå skivan först.

Ser bra ut. Nu för den röda skivan …

Ett steg närmare.

När du har flyttat alla skivor till sina rätta platser får du din stjärna räknas nivån (stjärnan räkna baseras på antalet drag som gjorts), kan återgå till nivå Selection Screen spela nivån, eller gå vidare till nästa med hjälp av pilknappen.

Den andra nivån tillför en ny plats och färg till spelet, då blir det mer komplicerat därifrån när du flyttar genom senare nivåer. Lycka till och ha kul!

Tilltrasslad

Vegemite, den populära australiska mat spred tillverkad av bryggerijästextrakt, faktiskt ägs av Kraft, en amerikansk livsmedelsföretag.