fredag ​​kul: Wake Up The Box

En annan fredag ​​och det är dags att slösa bort resten av din fredag ​​spelar ett roligt flash spel online. Idag tar vi en titt på en avkopplande fysik baserade pusselspel som heter Wake Up The Box.

Wake Up The Box

Målet med detta spel är att vakna upp lådan karaktär genom att fästa delar av befintliga träföremål i varje steg. Du kan starta ett nytt spel eller fortsätta dina framsteg från där du slutade.

I början får du en handledning som visar vad du behöver göra för att väcka rutan. Du får trädelar och kan fästa dem till andra träbitar men inte metall eller tegel.

Efter att framgångsrikt vakna Mr Box, kan du gå till nästa nivå eller starta en nivå när som helst om din har problem att räkna ut pusslet.

Varje nivå blir svårare och pusslen är mer utmanande.

Wake Up The Box är en avkopplande och utmanande spel som gör att du kan ha kul, inte fungerar på TPS rapporter tills visselpipan.

Spela Wake Up the Box på FreeWebArcade

Tack för länken till den här !!! Det var en viskning!

Det var en bra kul. Tack för länken.

Det är möjligt att varumärkes färger, exempel på varumärkes färger inkluderar mediet robinäggblått används av Tiffany & Co., orange används för handtagen på Fiskars saxar och magenta används av T-Mobile.