fyra enorma Tron Legacy teman för krom och järn

Tidigare i veckan vi delade en stor TRON och TRON Legacy anpassning set för skrivbordet med dig. Idag presenterar vi nästa steg i anpassning processen med dessa fyra enorma Tron Legacy teman för Chrome och järn.

Tron Tema

Obs: Denna speciella tema fungerar bäst på skärmar med en 1680 * 1050 upplösning.

Installera tema

Iyanin TRON Tema

Installera tema

Iyanin TRON RC2 Tema

Installera tema

Iyanin TRON RC2 Alternative Theme (Alternative Toolbar med mörkare färg)

Installera tema

Dessa teman kommer definitivt att göra ett trevligt komplement till stationära datorer konfigureras med vår Desktop Fun: TRON och TRON Legacy anpassning Set.

Jag skulle vilja hitta några anständiga hi-res Tron teman som är mer än bara skärm som bakgrund. Liksom, en verklig tron ​​stil Brower.

Det skulle vara bra att se några kommentarer om Firefox teman också. Kanske för att det så många fler än de som finns tillgängliga på Chrome det är alldeles för stor ämne.

@ Cam2644 – Jag har gett tanken att sätta ihop en stor Firefox Personas post för en av tisdagstidsluckor snart. ^ _ ^ På ett sätt jag gillar Personas teman mycket bättre eftersom man fortfarande kan se dem medan du surfar till skillnad från med järn och krom. ^ _ ^

Enade populära Rubiks kub pussel leksak har ett svindlande antal möjliga lägen: det finns cirka 43 kvintiljon möjliga permutationer av pusslet.