Geek kul: använd dubbelseende att stealthfully titta på TV på jobbet

En annan härlig måndag, tid att komma tillbaka till att arbeta på att TPS rapporterar chefen var hollering på dig att få gjort förra veckan. Du vill visa chefen du hårt avslutar rapporten men det har redan varit en vecka – så att de kan vänta en dag medan du ikapp på förra veckans Family Guy.

Införa dubbelseende, det program som låter dig titta på Hulu, YouTube, eller surfa på Internet medan du tittar upptagen hårt arbete. Double Vision är byggd av Internet Explorer och förvandlas till en online media webbläsare som kan bli transparent arbeta inifrån “verkliga arbetet” applikationer.

Redaktörens anmärkning: Vi är inte nödvändigtvis att rekommendera att du slösa tid på arbetet, med tanke på den ekonomiska krisen, spetsiga håriga chefer och i avvaktan uppsägningar … slutet av disclaimer, gå ha kul =)

Använda Double Vision

Det häftiga är att du kan faktiskt indata i dessa kalkylblad och dokument samtidigt tittar på ditt favoritprogram eller bläddrar i en webbplats.

Detta är ett exempel på Double Vision på ungefär hälften öppenhet … så att du fortfarande kan se ditt arbete om det behövs, och du kan även använda Ctrl + Esc för att snabbt dölja den helt.

Ett annat alternativ du kommer sannolikt vill aktivera är dämpning på Quick Hide tangentkombinationen.

Naturligtvis Double Vision gör också ett bra verktyg för stealthfully surfa på nätet medan “fungerar”.

Om du är en person som inte gillar att faktiskt arbetar på jobbet, då detta kan vara det perfekta verktyget för dig!

Ladda ner Double Vision för XP och Vista

USA flagga placeras på månen av Apollo astronauter köptes på Sears.