google böcker downloader nedladdningar google böcker till pdf och jpg

Om du letar efter ett sätt att ladda ner och formatbyte böcker och tidskrifter som finns i Google Böcker kan Google Books Loader hjälpa.

Google Books Loader tar vad du kan se i Google Böcker och nedladdningar det antingen som en PDF-fil eller som en serie av JPG. Nyckeln till att använda Google Books Loader framgångsrikt är att förstå att det bara kan ladda ner vad du kan se sitter vid datorn. Det är inte att utnyttja någon hemlig back-end resurs på Google att suga böcker ner, det är helt enkelt att konvertera de sidor du ser som är “fastnat” i Google Böcker i ett format som du kan använda någon annanstans.

Som sådan kan du ladda ner hela boken om den är märkt “Full Preview”, delen av boken om den är märkt “Preview” (användbart om du försöker att spara sidor för ett forskningsprojekt och behöver inte hela boken ), och ingen av boken om det bara är “Strängvy”. Processen fungerar på något du kan hitta i Google Böcker, inklusive tidskrifter.

Google Books Loader är gratis, endast Windows.

Google Books Loader [via Addictive Tips]

Något liknande för Scribd?

Finns det något att omvandlas från a.txt till google böcker format?

Wow “Maria”, tänkte någonsin om att få ett riktigt jobb förlorare?

Nu när det är undan, jag vet inte om det är ett Adobe Version fråga eller inte, men the.pdf s går inte att öppna i Acrobat 9 eller läsaren 10. The.jpg konvertering fungerar bra ändå.

Fungerar bra i min Acrobat 8.

Men det är inte ladda ner alla sidor av böcker jag har köpt. Vad jag vill ha: ta bort DRM på mina böcker för rättvisa användningsområden. Det finns några hack där ute, men de mangel formateringen.

@BadJasper -Tack För att hålla nätet di ** tuss kvoten upp.

Hur många böcker skulle Google böcker loader nedladdning om Google books loader kan ladda ner böcker.

Länken Google Books Loader tar dig till en webbplats rapporterade osäkra.

Denna sak fungerar inte. Gjorde inte ut någonstans.

vad sägs om i Linux någon som vet hur man laddar ner

länkad webbplats blockerades – något om skadlig programvara – geeken oss göra vi behöver för att piska ut en burk piska ass ??

dess inte fungerar … missar sidor … ..images ….

bra att geft

tack Tack så mycket.

Tabasco sås, som ikoniska kryddig amerikanska krydda, tar tre år att producera, de flesta av den tid investeras i jäsningsprocessen som hjälper mjukna och bryta ner rå peppar utan matlagning det.