Google kommer att gå i pension “kromad ram” i januari 2014

När Google införde Chrome Frame 2009, var det sin avsikt att hjälpa de som har äldre versioner av Internet Explorer har tillgång till och njuta av en modern webbupplevelse. Nu när fler människor använder moderna up-to-date versioner av Internet Explorer och andra webbläsare har Google beslutat att Chrome Frame arbete är gjort och det är dags att gå i pension den.

Från och med januari 2014 Chrome Frame kommer inte längre att få stöd eller uppdateringar, så om du är en av de människor som använder det, då du kommer att behöva hitta en alternativ lösning som fungerar bäst för dina behov.

Från Chromium Blog post: Idag är de flesta människor som använder moderna webbläsare som stöder de flesta av de senaste webbtekniken. Ännu bättre är användningen av äldre webbläsare minskat betydligt och nyare webbläsare hålla dig uppdaterad automatiskt, vilket innebär framkanten har blivit mainstream. Med tanke på dessa faktorer som vi har beslutat att gå i pension Chrome Frame, och kommer att upphöra med sitt stöd och uppdateringar för produkten i januari 2014.

Njuta av en snabb resa ned “Memory Lane” med följande introvideo för Chrome Frame …

Du kan läsa mer om den kommande pension (och ladda Chrome Frame om så önskas) via länkarna nedan.

Avgående Chrome Frame [Chromium Blog]

Google dödar plugin som remakes Internet Explorer i Chrome bild [Ars Technica]

Slutet för Google Chrome Frame [H Security]

Ladda ner Google Frame [Google]

Vi presenterar Google Chrome Frame [YouTube]

Twist-grip gashandtag finns på miljontals motorcyklar över hela världen, där du vrider ett av handtagen för att justera motorns gasreglage, introducerades 1867 och har varit i stort sett oförändrad sedan dess.