hacka en trådlös dörrklocka för anpassningsbara ringsignaler

När det gäller dörrklockor, varför begränsa sig till en enkel klocka vägtull när du kan varnas för besökare av Super Mario Bros. tema? Denna anpassningsbara dörrklocka hack ger ringsignaler till din dörr.

Kolla in videon ovan för att se den monterad och i handling, då slå upp länken nedan för kopplingsscheman och steg-för-steg-instruktioner.

Lägga till egna ringsignaler till en trådlös dörrklocka [via hackade Gadgets]

Verkar vara en skamlös plugg för Radio Shack. Men det är OK. Jag gillar Radio Shack. Och jag ser att de verkar ha dessa inspelnings moduler i lager för $ 11,99 för (katalognummer 276-1323). Jag hoppas bara priset inte gå upp eftersom det i dag är trots allt (spela spänning musik, vänligen) “Cyber ​​Monday”!

Jag bara önskar jag kunde komma ihåg var jag såg en dörrklocka som det i artikeln. Det finns ingen hänvisning till var man kan köpa en. Så om du vill bygga din egen trådlösa dörrklockan så kolla in detta

http://www.talkingelectronics.com/projects/WirelessDoorbell/WirelessDoorbell.html

-)

Vid sin död 1799, George Washington hustru Martha brände alla sina personliga korrespondens för att bevara sin integritet, i dag finns det bara fem överlevande bokstäver.