hacka i filmerna jämfört med verkliga livet

Vi måste hacka i detta system? Låt oss bara samverka med uppmaningen i datastacken på stordatorn så att vi kan discrypt det.

SMBC [via Geeks är sexiga]

Bwahaha !!! Det är så sant.

Jag vet inte riktigt att det är hacking, men majoriteten tycker att det är.

Även fick in ett argument med min bror över vädret vår kusin facebook har hackats, eller om någon lyckats få sitt lösenord.

Detta är inte hacka. Detta är Social Engineering. Det finns en skillnad.

glöm inte hastighets typning, hackarens varumärke i filmer

Social ingenjörskonst är en delprocess av dataintrång. Om du tror att alla dataintrång är DDoS och brute force du allvarligt fel. De största hackare i historien som används social ingenjörskonst mer än någon annan process för att komma in i systemen. Titta Takedown någon gång, det handlar om Kevin Mitnick.

“Backdoor handskakning” låter vagt obscent 🙂

Till dem som säger att Social Engineering inte hacka … social ingenjörskonst är en integrerad del av dataintrång. De flesta brott mot säkerheten är inte resultatet av någon skriver en bit montering för att utnyttja en minneskorruption fel i en programvara, utan snarare ett resultat av social ingenjörskonst.

Glöm inte att i filmerna, de alltid använder Mac. De är dumt dyrt för en anledning, de måste vara bra för att hacka. * nickar *

Kolla in “Ghost i Wires” av Kevin Mitnick-det ger en självbiografisk grund av hans utveckling till att bli den 31 hacker, med hjälp av social ingenjörskonst och traditionell hacking. Passagen om att få Motorola källkoden är särskilt underhållande.

HAH!

Love it, jag bor i Afrika (Sydafrika) vi är så bakom gånger här, så när jag tittar på NCIS allt jag kan göra är att spotta ut mitt kaffe med gränslös skratt.

jeremy

1) Takedown är en film, hense “film hacking”, 2) Filmen Takedown är full av overexaggerated, halvsanningar och vanligt ligger bildas kring myten om Kevin Mitnick. Filmen var skit också.

Det har varit över 40 smaker av Tang bortom den traditionella orange smak, inklusive sådana egenheter som Horchata, Tamarind och citron & Pepper.