Hur kan jag starta en incognito / privat surfning fönster från en genväg?

Ibland kan du bara vill pop webbläsaren öppen för en snabb webbsökning utan omlastning alla dina sparade flikar, läsa på som vi visar en karl läsare hur man gör en snabb privata surfar genväg.

Kära How-To Geek

Jag kom fram till en lösning på mitt problem, men jag behöver din hjälp att genomföra det. Jag har vanligtvis en ton av flikar öppna i min webbläsare och när jag behöver frigöra systemresurser när du spelar eller använder en resurs intensiv ansökan, jag stänger webbläsaren. Problemet uppstår när jag befinner mig behöva göra snabb webbsökning medan webbläsaren stängs. Jag vill inte att öppna den, ladda alla flikar, och slösa resurser att göra så att alla för en snabb Google-sökning. Den perfekta lösningen, det verkar, är att öppna upp en av Chrome Inkognitofönster: den laddar separat, kommer det inte att öppna upp alla gamla flikar, och det är perfekt för en snabb Google-sökning.

Finns det något sätt att lansera Chrome med ett enda inkognitofönster öppet utan att behöva öppna webbläsaren i normalläget (och ladda bazillion flikar jag har sitter där)?

vänliga hälsningar

fliken Galen

Det är en ganska smart arbete runt på ditt problem. Eftersom du redan har gjort det hårda arbetet med att räkna ut den lösning du behöver, vi är mer än glada att hjälpa dig över mållinjen. Det magiska du söker är tillgänglig via så kallade “kommandoradsflaggor” som gör att du kan lägga till ytterligare parametrar och växlar på ett kommando.

Genom att lägga till kommandot genväg Chrome använder kan vi lätt säga att lansera i inkognitoläge. (Och för andra läsare efter tillsammans hemma, vi kan göra samma sak med andra webbläsare som Firefox).

Låt oss först titta på Chrome standard genväg

Om du högerklicka på den och välj egenskaper menyn, ser du där genvägen pekar

“C: \ Program Files (x86) \ Google \ Chrome \ Application \ chrome.exe”

Om du kör det genväg, du öppnar upp vanliga webbläsarläget i Chrome och dina sparade flikar kommer all belastning. Vad vi behöver göra är att använda kommandoraden switchar som Chrome och berätta det att vi vill att det ska starta ett inkognitofönster istället. Att göra det är så enkelt som att lägga i slutet av “Target” rutan kommandorad inträde med -incognito, som så

“C: \ Program Files (x86) \ Google \ Chrome \ Application \ chrome.exe” -incognito

Vi rekommenderar också att ändra ikonen för att det är lätt att tala om standard Chrome genväg bortsett från din nya Incognito genväg. När du är klar, se till att klicka på OK / Ansök på knappen för att spara ändringarna.

Du kan återskapa samma privata surfa-genväg effekt med andra stora webbläsare också. Upprepa genväg redigeringssteg vi redogjort för ovan, men ändra ut -incognito med -Privat (för Firefox och Internet Explorer) och -newprivatetab (för Opera).

Med bara en enkel kommandorad switch används, kan du nu starta en lätt enda webbläsarfönster för de snabba webbsökningar utan att behöva stoppa ditt spel och ladda upp alla dina sparade flikar.

Har en pressning tech fråga? Mejla oss på ask@howtogeek.com och vi ska göra vårt bästa för att svara på det.

Det verkar som om det finns ett enklare sätt att föra inkognitofönstret in i bilden. Högerklicka på Chrome-ikonen i aktivitetsfältet. Popup-rutan visar ett alternativ för att öppna i inkognitoläge. Det är redan där för dig att använda.

Förresten, är det förändrade ikon visas i How-To Geek artikeln officiella Chrome Canary ikonen (det är tre nyanser av gult). Ja, visste du förmodligen detta, men vi bara påpeka det för att undvika förvirring som kan uppstå med vissa läsare.

Om du högerklickar på ikonen i aktivitetsfältet Firefox, finns det ett alternativ för att öppna en “ny privat Window”. Naturligtvis måste du ha knutits Firefox till aktivitetsfältet.

Detta kan också göras med olika profiler i stället för privat surfning.

Till dem nämna ikonen är inte tillämplig på frågan. De vill inte att lämna spelet och gå till skrivbordet att högerklicka på ikonen. De vill starta den från spelet med en genväg.

Detta kan också göras i Linux och OSX, men processen är annorlunda. Om någon vill Linux metoden bara svara här och jag kommer att skriva en handledning om det.

Du kan också prova privat surfning i Mozilla Firefox, snabbtangenter: CTRL + SHIFT + P. Hoppas jag kan hjälpa till. Besök gärna min blogg på Tekno Boy Instruktioner och Recensioner

Antingen du är en spammare eller helt saknar förmåga att läsa frågan.

Thomas Jefferson och John Adams var de enda män som undertecknade förklaringen av självständighet och gick sedan vidare till att bli president i USA.