fixa firefox inte bläddra med upp / ner piltangenterna eller hem / avsluta nycklar

Om du har stött på ett problem där Firefox installation inte längre rullar när du använder upp eller ner piltangenterna och även inrikes eller End tangenter fungerar inte längre, det finns en enkel fix.

När detta problem händer, kommer du att märka att flytta piltangenterna runt bara flyttar markören runt på sidan. Irriterande!

Problemet är att du löst cirkumflex Browsing vid något tillfälle, och av misstag slog Ja.

För att åtgärda detta, kan du bara trycka på F7 igen. Eller, om du vill göra det about: config sätt, filter av accessibility.browsewithcaret och se till att den är inställd på false.

Kom ihåg att du kan dubbelklicka på en booleskt värde för att växla mellan sant och falskt.

Du skulle behöva vara ganska oerfaren att slå på markör besöker misstag.

gick med på. men jag har haft problem ibland när jag bara inte kan rulla med någon av tangenterna. jag tror inte att det var så här … .den händer ganska ofta ….

Du är min hjälte (INE)! Tack. Min mormor, som är bättre på hennes kompetens, kollade hennes e-post och av misstag träffar något. Hon var rädd för att säga nej, så hon klickade ja till Caret surfning. Hon använder alltid musen, så det var inte förrän jag kom tillbaka ikväll att jag lade märke till detta flub.

Men jag visste inte ens vad det kallades till Google det ordentligt, så jag är glad att jag äntligen hittat din sida. Du har bokmärkt för framtiden!

Du är min hjälte (INE)! Tack. Min mormor, som är bättre på hennes kompetens, kollade hennes e-post och av misstag träffar något. Hon var rädd för att säga nej, så hon klickade ja till Caret surfning. Hon använder alltid musen, så det var inte förrän jag kom tillbaka ikväll att jag lade märke till detta flub.

Jag använder alltid Home / End för att bläddra en sida snabbare, särskilt på forum och blogg kommentarer och liknande. Men jag visste inte ens vad det kallades till Google det ordentligt, så jag är glad att jag äntligen hittat din sida. Du har bokmärkt för framtiden!

Tack så mycket! Jag är inte någon expert på något sätt, men jag är inte datorn analfabeter heller, men när min katt gick / satt på min dator och jag slutade med den här frågan, jag bli galen!

Du är bäst:)

Tack ! detta fungerar nu kan jag bläddra uppåt / nedåt med pilknapparna igen

Tack så mycket för dig ,, jag kan fixa detta irriterande sak nu ,,: D

Jag är här eftersom min FF slutat svara just nu upp och ner piltangenterna.

De arbetar nu, jag gjorde inget för att ändra på detta, och eftersom det har varit en då och då utfärda jag är säker på att det kommer att återvända.

Mina piltangenterna inte fungerar alls och korrigeringen som beskrivs här inte fixa det. Ingen av piltangenterna arbetar på FF4.0, De arbetar bara i Skype chatt.

Tack! Min make lämnade min bärbara dator på bordet och mina två år gamla tvillingar fick det. I 20 sekunder det tog mig att få bort datorn från dem, de hade skruvas upp min nyckel rulla!

Piltangenterna, hem / avsluta nycklar, de Home / End nycklar och tabbtangenten inte fungerar och markörläsning är inte att skylla. Vad är fel?!?!

“Du skulle behöva vara ganska oerfaren att slå på markör besöker misstag.”

Eller kanske fingret borstad F7 av misstag precis som du slår in, och du såg en kort glimt av en dialogruta men inte vet vad du gjorde!

Tack för tjänsten.

Precis vad läkaren beordrade

Tack så mycket … detta har buggning mig under lång tid.

Tack så mycket. Jag har undrat under längst tid varför jag inte kan rulla upp och ner i min webbläsare. Jag har alltid trott jag hade ett virus. Detta hjälpte så mycket. Tack igen.

Min katt vände också på den, då jag märkte kattmynta belasta mitt konto 😉

precis vad jag behövde

helt glömt att jag av misstag vände cabaret surfar på, som orsakar det

häftigt .. detta är vad jag letade efter … jag var trött på att inte kunna använda upp och ner pilarna … jag tryckte f7 och viola .. allt är tillbaka till hur det borde vara … detta borde ha dokumenterat bättre av Firefox. . eller iallafall mer information … tack igen ..

Tack så mycket för denna fix. Jag arbetar med datorer och ändå helt förbryllade mig. Jag trodde att det var ett resultat av att uppgradera till senaste Firefox och så uttryckte det på den långa finger för att leta efter en fix,. Då blev jag googleing andra saker och googlade detta och Voila en enkel F7 knapptryckning gjorde det,. Inte vid något tillfälle i tidigare var jag frågade om att acceptera markörläsning eller jag skulle förmodligen sagt nej så något jag råkar slås det på,. tack för det här inlägget.

Jag gick bara din fan club: Nu är jag rulla iväg igen!

yessssssssss. 7 månader gammal gick över tangentbordet och det var allt över

Ta, 16 månader gamla knapptryckningar slumpmässigt orsakade detta för mig: (Nu behöver jag fortfarande att få musens hjul fungera igen i Firefox …

Jag kan inte tacka dig nog för att informera om detta. Jag har arbetat med piltangenterna inte fungerar i 3 år och bara trodde att det var det sätt som de arbetade .. idag tänkte jag google problemet, och här är jag. Lyckligare än någonsin!

>> Du skulle behöva vara ganska oerfaren att slå på markör besöker misstag. << Eller en ofullkomlig maskinskriverska. Eller, som i mitt fall, tangentbordet kunnat förkonfigurerad med karat surfar påslagen direkt ur lådan. Nix; Använda Nightly 10.0a1 och cirkumflex är inaktiverad. Men när du använder den nedåtpilen för att välja nästa förslag i adressfältet, hoppar den till slutet av listan,. Har jag missat något? Jag startat FF8.0 (Beta) i morse och jag har samma problem med bläddringsknapparna,. Det verkar inte vara Caret frågan, och liksom bläddringsknapparna inte fungerar, Home / End / Arrows don ' t arbeta när du redigerar en textruta, som alla är verkligen frustrerande. Jag är ganska säker på att jag har aldrig sett att markörläsning snabb, men ett eller annat sätt markörläsning hade få påslagen. Det var utanför tills nyligen. Du äger! Tack! Markören fungerar inte i Firefox med hjälp av Yahoo kalender eller Facebook. Det har dock arbeta i IE eller Chrome. Någon har några idéer? Det är inte F7 - Jag har ändrat det många gånger ... Påskön, mest känd för sina monumentala statyer som kallas moai, är en speciell område (provins och kommun) i Chile.