Google Apps-kunder har nu tillgång till full uppsättning av Googles tjänster

Har du varit tålmodigt väntar på att få tillgång till ett komplett utbud av tjänster från Google i Google Apps-kontot? Din väntan är äntligen över! Idag Google meddelat att tillgången på samma tjänster som är tillgängliga för vanliga Google-konton användare för Google Apps.

Från blogginlägget: Vi har stadigt lagt till nya funktioner till Google Apps och nyligen lagt till stöd för tredje part apps, men vi är glada att svänga dammluckorna för nya funktioner vidöppen nu. Från och med idag kan kunder över hela världen tillgång till ett fullt spektrum av tjänster från Google inklusive mer än 60 produktivitetshöjande applikationer som sträcker sig långt bortom alla traditionella programsvit.

Befintliga kunder kan övergå i sin egen takt under de kommande par månader till den nya infrastrukturen som stöder dessa tillämpningar från den administrativa kontrollpanelen. Nya kunder får automatiskt den nya infrastrukturen.

Här är videon som följde tillkännagivandet. Det gör ett mycket bra jobb med att förklara hur utbyggnaden kan ske genom Google Apps-administratörer (dvs plocka och välj önskade tjänster, etc.).

Tio gånger fler ansökningar om Google Apps-kunder [via Lifehacker]

Hej, jag har ett domännamn (Greentone-AS.com) registrerade med en tjänsteleverantör “1and1”. Är det möjligt för mig att flytta hanteringen av domännamn och e-posttjänster för google,? Tack, Ramani

kan du rekommendera ett program jag kunde köra med Windows Media Player som kan ge en bättre equalizer än fönstren en, och även, ge bas diskant kanske effekter? i själva verket, om det är möjligt, något som skulle förbättra ljudet särskilt inspelning levels.i är orolig för vem, är säker och som finnas inte har allready gjorts i rätt med virus.cheers ändå.

@terry massey – Det bästa stället att hitta rekommendationer för vad du behöver skulle vara att skicka din fråga till vårt forum. ^ _ ^ Vi har en massa underbara människor som besöker forum och kan dela med dig. ^ _ ^

http://www.howtogeek.com/forum/

Vid 15:30:08 UTC på Sun 4 december 292.277.026.596, kommer 64-bitars baserade Unix tidsstämplar svämma som tidsstämpeln kommer att överstiga registret utrymme, spara larm, men eftersom detta är mycket längre än den tid det skulle ta solen att expandera till en röd jätte och svälja jorden.