Hur stoppar man Googles sekretesspåminnelsemeddelandet från ständigt visas?

Att ha underrättats om ändringar eller uppdateringar av sekretessinställningar på gång är en sak, men när du upprepade gånger bombarderas med samma exakta meddelandet dag efter dag oavsett vad du gör, då något har att ge. Dagens Superuser Q & A inlägg har några bra tips för att hjälpa en mycket frustrerad läsare bli av med en irriterande påminnelse meddelande.

Dagens Frågor och svar session kommer till oss med tillstånd av Superuser-en uppdelning av Stack Exchange, en community-driven gruppering av Q & A webbsidor.

Skärmdump artighet av Joseph (Superuser).

Superuser läsare Joseph vill veta hur man stoppar Googles sekretesspåminnelse meddelandet visas varje gång han besöker Google

Detta är otroligt irriterande. När jag redigera alla alternativ, ställa dem till Off (även om jag tvivlar på detta gör någon skillnad!), Och accepterar granskningen visas samma sekretesspåminnelsemeddelandet återigen nästa dag. Vad gör jag fel?

Jag använder Windows 7 med Firefox som min primära webbläsare.

Hur stoppar man Googles sekretesspåminnelse meddelandet visas varje gång du besöker Google?

Superuser bidrags gronostaj och Cameron Barden har svaret för oss. Först ut, gronostaj

Det finns några lösningar som kommer att tänka

Logga in

Detta bör förmodligen sluta påminnelsen från att visas.

Använda google.com Istället för google.co.uk

Det verkar som google.com inte visar påminnelsen, men google.co.uk gör. Du kan behöva klicka på Använd google.com länken efter att ha besökt google.com, annars kommer du att omdirigeras automatiskt (detta kan inte fungera om du är faktiskt i Storbritannien).

använda AdBlock

AdBlock kan blockera delar av CSS-selektorer. Den personliga integriteten påminnelse har CSS-klass _vGg, så att lägga denna regel till AdBlock bör dölja det

De kan ändra klass när som helst och regeln kommer att sluta fungera.

Använd Snygg eller användar Skript

En liknande klass baserat tillvägagångssätt skulle fungera med andra metoder att ändra webbplatser. Med användarskript kan du även använda några heuristik för att göra det överleva CSS förändringar klass, men det är lite mer avancerad och jag kommer inte att gå in på detaljer vid denna tidpunkt.

Följt av svaret från Cameron Barden

Detta är sannolikt ett problem med antingen

För att råda bot cache och kakor frågan

Om det inte fungerar, kontrollera om du har ett tillägg installerat i din webbläsare som kan orsaka det här problemet. Add-ons kan nås från samma menyknappen som du använde när du ändrade dina sekretessinställningar (leta efter pusselbiten ikon).

Om varken lösningen fungerar, prova att kontrollera att se om det finns en extern källa (tredjepartsprogram som CClearner och Advance System Care) som kommer att rensa cacheminnet och cookies när du stänger din webbläsare. Se till att kontrollera sin förmåga innan kontroll på alla andra möjliga problem.

Har något att tillägga till förklaringen? Ljud av i kommentarerna. Vill du läsa fler svar från andra tekniskt kunniga Stack Exchange-användare? Kolla in hela diskussionstråd här.

Jag använder Dogpile.com, är det en meta sökmotor och är ljusår bortom Google-sökning som den använder, liksom många andra sökmotorer, och alla utan sekretessinställningar poppar upp.

Sandtigerhaj är hård redan innan de är födda, i livmodern hajar slåss sina syskon, konsumera dem för näring, och endast de starkaste av kullen överlever att träffa öppet vatten.