diy augmented reality leksaker för ipad

Ditt barn vill spela med de nya bilar augmented reality iPad-app, men tiden för leksaker till ditt land fartyget är 4 månader. Vad gör du? Du hacka din egen. Läs vidare för att se den smarta hack i aktion.

Johan von Konow beställde en uppsättning AppMates Mobile Application leksaker (specifikt Cars 2 augmented reality leksaker) att gå med de fria Cars 2 iPad app. Det enda problemet var att det skulle ta 4 månader att komma fram i Sverige-det är en otroligt lång tid för ett litet barn att vänta på en leksak.

Under tiden Konow kom upp med en mycket smart hacka. Han hackade sönder bilar teman Pez automater (som hade plastslag ungefär samma storlek som de faktiska AppMates leksaker) och eftermonteras dem med ledande skum. Titta på videon ovan för att se dem i aktion och sedan slå upp länken nedan för hans väl dokumenterade och fotograferade hack.

Hemlagad iPad augmented reality Bilar [via Make]

Det ser ut som ett bra sätt att repa iPad-skärmen!

Även i modern mode Polo skjortor med “poppade” kragar såg ner på och hånad som ett exempel på “bro” kultur var polotröja faktiskt avsedd att bäras på det sättet eftersom det hjälpte till att skydda spelarnas nackar från solbränna.