enkelt konvertera alla dina zip-arkiv till 7z arkiv

Den zip-format är standard för filkomprimering, men många kraft användare och systemadministration typer föredrar att använda 7z format eftersom det ger betydligt bättre kompression. Den zip-format har några saker som talar för det, såsom hastighet (i förhållande till andra komprimeringsformat) och applikationssupport.

Så för att få det bästa av två världar, har vi skapat ett skript som kommer att konvertera dina zip-filer i 7z-filer med ett enda kommando, en process som vi kallar “djup arkivering”.

Så varför skulle du behöva det här skriptet när du kan bara skapa 7z arkiv till att börja med? Här är ett par anledningar

Tänk på detta scenario

Du kör en FTP-plats där kunderna överföra data till dig i zip-format. Användarna sedan ladda ner och använda data som behövs men du vill behålla dessa filer för en stund ifall du dina användare behöver dem igen (i vilket fall du är en hjälte för att ha dem tillgängliga). För att spara utrymme, kan du konvertera zip-arkiv till 7z format och stuva undan dem.

Alternativt, byt överförd data kunden från scenariot ovan med säkerhetskopierade användardata (eller vad du kan tänka dig) och du kan se finns det många praktiska tillämpningar för.

Hämta DeepArchive Script från SysadminGeek.com

Hämta 7-Zip Command Line Tool

En snabb råd för någon som inte vet det: (7za.exe) är i vägen eller bara vara i den nuvarande (skriptet) mapp fungerar precis likadant.

Istället för att använda REM användning :: istället; skriptet behandlar REM kommandon men inte :: så REM saktar faktiskt ner skriptet. Från vad jag har hört.

Hej. Kan du utveckla mer och visa exakta steg för att göra detta? Tack.

Dessutom, hur kan detta göras i GNU / Linux?

Hej

Jag skriver för att följa upp på min sista e-post om vår förnuftigt förslag för din webbplats eftersom jag inte få ett svar,. Vi har haft en server problem på sistone och jag är rädd att jag inte kunde läsa din e-post.

Vi vill bara ta reda på om du är öppna att diskutera ett förslag sponsring för din sida.

Med vänliga hälsningar, Jason Nash

Ingen av de officiella (icke-Guinness) världsrekord för bumerang kasta är, ironiskt nog, som innehas av australierna (landets där bumerang ursprung).