få hjälp med dina Outlook problem vid howto-utsikter och msoutlook.info

Använder du Microsoft Outlook på en daglig basis och behöver fokuserade källor där du kan hitta tips, nyheter på uppdateringar, hjälp med jobbiga Outlook problem, och mer? Då kan du vill besöka HowTo-Outlook och MSOutlook.info, ett par webbplatser som Robert Sparnaaij (a.k.a. Roady) har sammanställt bara för Outlook-användare.

Du kan välja mellan två webbplatser, beroende på vilken typ av innehåll eller hjälp som du letar efter. HowTo-Outlook (visas ovan) är mer inriktad på tips, nyheter och uppdateringar medan MSOutlook.info (se nedan) är en Q & A installationen.

HowTo-Outlook

MSOutlook.info

[Via TinyHacker]

Microsoft Outlook måste vara en av de värsta program jag någonsin sett.

Men det är också den mest professionella en. Jag är ledsen men eftersom version 2010, upplever jag nästan inga problem med Outlook. Även om det är svårt att använda den i IMAP ibland.

Hur som helst det blir synkroniseras på min gamla Nokia och nya Windows Phone 7 perfekt, är hela mitt företag använder det för 10 år nu. På min personligen försökte jag att byta till The Bat 4 & 5, DreamMail på hans gamla tider och Thunderbird 8 till 13. Dessa Softs har fantastiska funktioner, men på en föreställning, ergonomisk och professionell fråga, jag kommer alltid tillbaka till Outlook.

Jag kan inte hitta något bättre än detta på marknaden.

Outlook är cool, men så länge som du kommer ihåg, som med alla andra program finns glapp, hålla det snyggt och hålla det enkelt.

Trots lore som omger den, är graden av fartyg och flygplan försvinner inom Bermudatriangeln inte något högre än den allmänna hastigheten över andra stora områden av havsytan.