från rutan tips: påskynda Windows 7, Android-baserade powerpoint clicker, smuts billig kartong kabel arrangörerna

En gång i veckan vi dumpa ut tips rutan postsäck och dela veckorna hetaste tips med dig. Denna vecka har vi tittar på hur man påskynda Windows 7

Paulus skriver in med följande tips för att öka hastigheten på Windows 7

Som så mycket som är riktigt bra, jag snubblat på detta av ren tillfällighet. Letar efter ett sätt att ändra Windows 7 inloggningsskärmen, jag snubblat på detta råd

ACHI är ett sätt att snabba hårddiskverksamhet utarbetats av Intel. Det finns på de flesta datorer och hårddiskar byggda efter 2007. Om Windows 7 installation gjordes på en dator som hade en tidigare operativsystem eller på en ny vars BIOS är inställt på IDE standard (eftersom de flesta är) sedan Windows kommer att begränsa körhastigheten till IDE. För att åtgärda detta och verkligen hastighet diskåtkomst, måste du ändra i registret, då BIOS. Här hur man gör det, artighet av en hjälpsam forummedlem på Guru3D forum

För att besvara den frågan (och jag gör det på ett säkert sätt med alla Intel ICHR9 / 10 styrkretsar) det finns ett sätt att säkert möjliggöra AHCI-läge. Här går vi; 1. Startup “Regedit; 2. Öppna HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / tjänster; 3. Öppna msahci; 4. I det högra fältet vänster klicka på “start” och gå till Ändra, 5. I fältet Data anger “0” och klicka på “OK”; 6. exit “regedit”; 7. Starta om Rig och ange BIOS (håll “Delete” -tangenten vid uppstart,. I BIOS välj “Integrated Peripherals” och onchip PATA / SATA-enheter nu ändra SATA-läge till AHCI från IDE,. Du har nu starta upp Windows 7, OS kommer att känna igen AHCI och installera dem. nu behöver systemet en mer omstart och voilla .. njuta av förbättrade SSD prestanda.

Tack Paul! Medan resultaten för detta är starkt beroende av den speciella chipset / HDD kombination du arbetar med de flesta människor rapporterar en liten ökning i hastighet i värsta fall och en stor en i bästa fall så det finns lite skada att försöka det. Som alltid, säkerhetskopiera registret innan dölja om i det!

Andrew skriver in med följande tips för att använda din Android-telefon som en presentation klicker

Jag letar alltid efter sätt att skära ner på skräp jag måste bära med mig för att ge presentationer. Jag hade en enda ändamål trådlös clicker (bara en liten hand fjärrkontroll som gick till en trådlös dongel du ansluten till datorn), men det var ännu en sak jag var tvungen att bära. Eftersom jag har redan en Android-telefon på mig hela tiden försökte jag ut en massa gratis program som kan ansluta till min bärbara dator via Wi-Fi, Bluetooth, eller båda. Jag bosatte sig på fjärr PowerPoint. Det finns en gratis och en premiumversion (premiumversionen är $ 2). Ärligt talat har jag ingen aning om vad skillnaden är, jag hämtade den fria versionen och det gör allt jag vill att det ska göra. Jag brand upp min laptop, jag kör den lilla server app på min laptop, ansluta via Bluetooth från min telefon till den bärbara datorn, och då kan jag klicka fram och tillbaka mellan bilderna. Det är ganska häftigt, jag vet inte ens använda alla tillgängliga funktioner! Jag med en länk till en video demonstration av det.

Trevlig Sök Andrew, som PowerPoint och Android-användare vi ser fram emot att ta det för en provtur.

Dylan skriver in med följande organisation spets

Jag har försökt allt för att organisera skrymmande sladdar runt min verkstad. Använda buntband är en smärta, buntband är ett slöseri med pengar eftersom du måste skära bort dem, plastpåsar är ett besvär. År sedan på nätet jag såg bilder av människor som använder gamla pappershandduks rör, men det verkade opraktiskt om du haft någon form av tråd rör vinställ sak att skjuta dem alla i. Sedan den andra dagen Reddit Jag såg ett foto, ansluten till min e-post, en kille som hade tagit röret idé och använde en kartong bankens rutan för att organisera alla provrören / buntar. Lysande! Sättet han gjorde det gör det så lätt att se exakt vad du letar efter och håller allt snyggt samtidigt. Jag gjorde det omedelbart och nu alla mina skrymmande kablar (extra skärmkablar, kraftkablar, korta förlängningssladdar, etc.) är alla snyggt och i en enda låda.

Precis som ni, vi hade avfärdade hela pappershandduk rör sak eftersom det lät som om du skulle bara byta din stapel av sladdar för en stapel av fyllda papper handduk rör. Detta är definitivt en förbättring. Tack för att du skriver!

Har ett tips eller knep för att dela? Skjuta oss ett mail på tips@howtogeek.com och du kan bara se det på framsidan.

Långt efter att följa instruktionerna för att ändra hårddiskinställningar min Windows erfarenheter stigit 7,2-7,6 Woot! gratis uppgradering. Tack killar … Jag har inte en aning om ökningen kommer att vara märkbara, men det gjorde något …

http://img28.imageshack.us/img28/8570/newwinscore.jpg

Glad att jag kontrollerat ursprungliga inlägget och läsa den sista raden: Nu njuta av den förbättrade SSD prestanda. Ingen SSD runt denna plats.

@ jasray

Det är inte bara för SSD-enheter, men för alla SATA-enheter som stöder den.

Jag hade redan detta gjorde det möjligt eftersom det är hur jag dual boot Mac OSX med kameleont xP

Mitt problem är att jag på något sätt avstängd AHCI när jag installerade win7 på min DVR och nu om jag slår på Windows startar inte och Startreparation inte tror att installera drivrutinerna, dess en JMicron chipset som inte vill installera de AHCI drivrutiner om det inte i det läget. Jag har tvingat föraren att installera, men det tar inte över som det ska vid omstart

bra tips på sladden organisation, im kommer att göra det. Just nu alla mina extra kablar blandas upp i en säck så det är en smärta att dra en av dem.

Fin spets med pappersrullar för att organisera dina kablar.

Jag har köpt min laptop efter 2007. Kan jag använda AHCI knep för att förbättra prestanda för Windows XP och Windows Vista?

Är tricket beroende på den speciella chip funktion som kan utnyttjas av alla versioner av Windows eller något tillägg i Windows 7 (endast) som möjliggör användning av funktionen?

Bör ha vet bättre, men jag försökte mot min bättre vetande, eftersom desperat.

Vad är “rigg.”, Kunde inte hitta “Integrated Peripherals” eller PATA / SATA eller förändring läge;. Hank Browne

Jag har precis hämtat fjärr PowerPoint och jag kan inte tro hur enkelt och effektivt det är! Set-up tog bokstavligen sekunder och det fungerar felfritt.

Fascinerad av möjligheten att använda min Android-telefon som en fjärr jag också hämtat “Unified avlägsna” Detta var, om något, ännu mer spännande! Jag hade ingen aning om jag kunde starta och kontrollprogram via bluetooth med min telefon. Jag gillar särskilt den särskilda Winamp fjärrkontrollen eftersom det ger mig en knapptryckning tillgång till alla de viktigaste funktionerna.

bra!

Jag försökte dina AHCI-inställningar som jag är allt för att öka den nuvarande hastigheten på Windows7 (Ultimate-64bit). Problemet är inte med Windows7. Det är med min multi-boot config som jag också kör Windows XP SP2 (även en 64-bitars). När jag ändrade ASUS inställningar till AHCI istället för IDE, en mycket enkel inställning förändring, dök min Easy BCD starthanterare upp de typiska val, men när jag valde att gå in WinXP helt plötsligt mitt system inte existerar. Ingen BSOD, inga fel. Efter återgång till IDE i Bios, startad jag tillbaka till WinXP framgångsrikt, sökte registret för AHCI … det är inte under CurrentControlSet,. Några idéer där jag kan hitta den här inställningen i Windows XP?

Jag har en Dell på jobbet och jag inte får möjlighet ACHI i BIOS även efter att jag redigerar registret i Windows. Jag antar att jag är ute på tur? Jag kollade med Dell och det finns ingen uppdatering

I Terminator 2 när Sarah Connor och T-1000 som förvandlats till henne visas på skärmen samtidigt, ingen CGI används för att skapa scen terminatorn klon av Sarah var skådespelerskan Linda Hamilton tvillingsyster, Leslie.