fredag ​​kul: fort blaster – Ahoy där

I denna veckas spel du och din pirat besättning lycka och hitta en rad fort fulla av skatten väntar på dig att göra anspråk på en kampanj med hög hav terror. Så hissa färger, ta din favorit kanon och gör dig redo att spränga din väg till berömmelse och rikedom!

Här är en titt på den korta back-berättelse för denna veckas spel …

Det finns fyrtioåtta nivåer fort sprängning godhet väntar på dig att njuta av. Du kan komma åt nivåer Tjugofem genom fyrtioåtta med den gula skifttriangelknappen.

Obs: Du kommer inte att kunna få tillgång till uttagnings plan yta av spelet tills efter att ha spelat igenom den första nivån.

Den första nivån fungerar som en introduktion till spelet och ger dig möjlighet att vänja sig vid bränning ditt skepp kanon.

Obs: När vi spelade spelet var vi tvungna att klicka på knappen Hoppa för att få instruktions pop-up fönster försvinner. Din erfarenhet kan eller inte kan vara annorlunda.

Foder kanonen snyggt …

Dags att gå flyga soldat!

Vid slutet av varje nivå du kommer att presenteras med numeriska poäng, antal stjärnor tjänat, och kan gå vidare till nästa nivå (eller spela den nuvarande, om så önskas).

En titt framåt på den andra och tredje nivån.

Den fjärde nivån introducerar den första av många nya typer kanonkula som du kan använda i din kampanj. Lycka till och ha kul!

Fort Blaster: Ahoy där

Älska dessa enkla shooter spel du hittar, AA!

Ostron ändra sitt kön en eller flera gånger under loppet av sin livstid.