fredag ​​kul museum av tjuvar

I denna veckas spel du lockas till den mystiska Museum of dunt där äventyr och en ond kraft väntar. Kan du hitta skillnader i museets konstigt, skiftande rum när du arbetar dig igenom det eller kommer den rastlösa onda som bor inom fly?

Här är där dina äventyr i Museum of dunt börja. I vart och ett av de områden som det kommer att bli en annan guide som väntar på att ta dig igenom den delen av museet.

Det finns 32 musei paneler för att hålla dig sysselsatt. När du slutföra spelet kan du återvända till detta område väljare att spela igenom din favorit delar av museet igen med förändrade skillnader.

Senor är din guide för Ladys Mile område av museet …

Varje område av museet kommer att delas upp i vänster och höger sida. Här är den vänstra sidan av Ladys Mile med skillnaderna vi funnit markerade med rött. Tänk på att du troligen kommer att presenteras med en annan uppsättning än vad som visas här …

Den högra sidan av damens Mile.

När du har hittat alla skillnader du kommer att presenteras med en “fullständig bild” av området innan du fortsätter till nästa.

Dina guider kommer att öka igen efter behov längs vägen.

På den förlorade barnområde …

När du har nått det sista rummet, kommer de onda krafterna inom Museum of dunt flytta alla rum över till onda alternativa versioner som du behöver för att arbeta dig tillbaka genom. Lycka till och ha kul!

Museum of Thieves

Tack för din fridy rolig games.Every dag du skickar rolig comix för oss. Din chef är en snäll man.

TCP / IP-standard, överföringsprotokollet som ligger till grund för hela Internet, uppfanns av Vint Cerf och Bob Kahn.