hämta bärbar krom webbläsare på ett enkelt sätt

Nästan alla webbläsare har en snabb tillgång nedladdningssida som är lätt att hitta och navigera, men Chromium öppen källkod version av Googles Chrome inte. Francois Beaufort beslutat att rätta till problemet genom att skapa en särskild webbsida för nedladdning Chromium utan allt krångel.

När du besöker Francois hemsida klickar du bara på Download Krom för PC text för att starta nedladdningen. Tänk på att dessa zip-fil (bärbara) versioner av Chromium kommer få tillgång till vanlig installation profilmapp om du har en krom-baserad webbläsare redan ställt in (såsom järn Browser till exempel).

Besök Hämta Chromium Hemsida [via PC Geek Blog]

De av er som föredrar en annan metod för att hämta Krom kan ladda ner webbläsaren från dagliga byggen arkiv med hjälp av länkarna nedan. Bara rulla ned den senaste numeriska mappen placering och klicka på den för att komma åt filerna.

Hämta Chromium dagliga byggen för Windows (mini_installer.exe & chrome-win32.zip)

Hämta Chromium dagliga byggen för Linux (chrome-linux.zip)

För Chrome älskare som inte gillar att spåra Google en annan möjlighet för alla system är -; http: //www.srware.net/en/software_srware_iron_download.php; Personligen är jag lyckligare med Firefox

bärbara apps har en bärbar version av krom

; Ja jag vet krom och krom är annorlunda, sagt krom nya fliken är bättre

@Henry – Det är precis vad jag tänkte, jag antar att detta skulle vara bra för programmerare som vill experimentera.

@ Cam2644 – Jag har haft dåliga erfarenheter med Firefox (för många gånger för att komma ihåg) och när jag fick höra att Chrome var bättre jag inte trodde honom, men jag provat det och nu jag inte använda något annat om jag har absolut till. Anledningen till att jag inte gillar Firefox är att det kraschar alltför mycket, även om snabbt kör datorer med den senaste versionen av Windows. Det är också mycket långsam för mig och jag har en bärbar dator som kör på 3GB, och (nej) Jag har inte några förlängningar på. Jag gillar Chrome eftersom den använder RAM ordentligt och inte göra allt annat på datorn eftersläpning. Också eftersom det är lätt att använda, installera och anpassa.

Jag var en person som använde Firefox troget och som i själva verket, för mig version 3.6.25 var den bästa eftersom varje version efter det är bara alldeles för långsam. Jag använder Chromium eftersom den inte har klockor och visselpipor av Google Chrome (Ja jag vet att det är i stort sett densamma) men det får jobbet gjort. Krom använder mindre resurser än Chrome även om när du öppnar Aktivitetshanteraren, ser du 2 instanser och fler flikar du öppnar, desto fler instanser den använder men det är fortfarande snabb. Mina sidor från klass öppna upp och köra felfritt. Den nya IE 9 och 10 (Windows Developer Preview) är inget annat än wannabe Google Chrome. De har fortfarande arbete att göra. Jag undrar fortfarande varför Opera inte stöds av universitet eftersom det verkligen är en av de bästa. Min webbläsare ranking är 4. Firefox 3. Safari 2. Opera 1. Krom

Trots den utbredda uppfattningen att jeepar namngavs så eftersom den amerikanska armén kallade dem plogbilar (GP), termen “jeep” var i bruk av armén mekaniker så tidigt som 1914, långt innan jeep som vi vet att det var tas i bruk under andra världskriget.