hur många människor är i rymden just nu talar om just detta

Hur många människor är i rymden just nu är en webbplats med en mycket fokuserad uppdrag: att hålla dig à jour med hur många människor undersöker för närvarande utrymme.

Liksom liknande enda funktion sites-såsom är det regnar nu -Hur många människor är i rymden just nu serverar informationen med ett enkelt gränssnitt, bara antalet och en länk till vilken beskickning eller program utrymmet upptäckts distribueras under.

Vi vet inte om dig, men vi skulle verkligen vilja se förhållandet mellan människor i rymden mot människor på jorden förbättras från den nuvarande utrymme explorer till flera miljarder människor förhållande.

Hur många människor är i rymden just nu [via Boing Boing]

Ha, fyra, glömde du Lindsay Lohan.

och mormor.

Jag hoppas att detta inbegriper Timothy Leary.

Endast levande människor? Är inte James Doohan ute, och även Gene Roddenberry?

Vilka är de tre personer i rymden just nu?

En annan webbplats med en liknande funktion: http://isitchristmas.com/

Systembussen, en del av datorhårdvaruarkitektur, har fått sitt namn från det latinska ordet “omnibus”, som betyder “för alla”, en hänvisning till hur bussen skyttlar alla data mellan de komponenter som länkar.