inaktivera Windows Mobility Center i Windows 7 eller Vista

Windows Mobilitetscenter är ett ganska användbart verktyg för dem av oss använder Windows 7 eller Vista på en bärbar dator, men kanske inte för alla, särskilt eftersom det tar över kortkommandot Win + X.

Om du hellre vill inaktivera Windows Mobilitetscenter, är allt som behövs ett enda register tweak.

Manuell Registry Tweak

Öppna regedit.exe via startmenyn sökrutan och sedan navigera till följande nyckel, skapa den om den inte existerar

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ Policies \ MobilityCenter

Nu skapa en ny 32-bitars DWORD inträde i rutan till höger kallas NoMobilityCenter och ge den ett värde av 1.

Ladda ner Registry Tweak

Zip-filen innehåller både DisableMobility.reg och EnableMobility.reg filer som gör att du kan aktivera eller inaktivera Mobilitetscenter lätt.

Hämta DisableMobility.zip Registry Hack

Yo, hur skulle du bli av med detta register hack? Im gissar att du skulle tillbaka spår och bara ta bort registervärdet

Allt du behöver göra är att använda den EnableMobility.reg fil som ingår i zipfile … det tar bort registerposter för dig.

Detta är ett bra tips .. att rörlighet centrum håller poppar upp av misstag.

Jag inaktiverat Windows Mobilitetscenter genom att använda reg värden som anges. Jag beslutade sedan att återgå till status quo genom att ta bort registernyckeln. Ett par veckor senare, har jag beslutat att jag vill inaktivera det igen. Först nu när jag lägger samma registervärden som tidigare, inte Windows Mobilitetscenter inte inaktivera längre.

Några idéer?

Kan jag ta bort bara Mobilitetscenter eller kommer det jack upp min dator? Jag försöker att få så mycket ledigt utrymme så att jag kan spela Fable utan det släpar.

Jag kan inte tro det! Jag folow dina instruktioner, men min “politik” är tom !!!!!!!!! Det finns ingen explorer, rörlighet eller systemmapp! Hur är det möjligt?

Jag fick samma problem claudio! Hur kan vi fixa det! denna gång Iwant att köra mitt WCM!

när jag ansluter en bildskärm till den bärbara datorn via HDMI det börjar med mina tidigare inställningar, dvs 2 separata skärmar, som det är tänkt att men ett par sekunder senare bestämmer sig för att visa en spegelbild … Hur kan jag förhindra detta?

Hej där.

Jag måste vända vinna + e (kortkommandot explorer) Kan du hjälpa mig om hur man gör detta?

Mina klasskamrater tycker att det är väldigt roligt att öppna människors datorer och håll denna genväg … – freaking irriterande: P

tack

@HHook: Följ bara instruktionerna i denna andra Hur Geek artikeln att inaktivera alla Win genvägar inklusive Win + e.

Disable Win+X Shortcut Keys on Windows 7 or Vista

vad är det enklaste sättet att vända Windows Mobilitetscenter av och på, i Windows 7

när jag starta Windows Mobilitetscenter, skulle jag få ett felmeddelande som säger “Programmet kan inte startas eftersom msvcr80.dll saknas från din dator. Försök installera programmet för att åtgärda problemet. “, Men när jag stänger felmeddelandet fönstret lauches Windows Mobilitetscenter och fungerar normalt. Jag har nyligen uppgraderat från Windows Vista Home Basic 32-bitars till Windows 7 ultiimate 32-bit.i försökte ladda ner och dll-filen och klistras till system32, mutter när jag lanserade mobilitetscenter det gav mig en annan felmeddelande som säger msvcr80.dll kan inte fungerar på windows … .så jag raderade bara dll igen. snälla hjälp mig att lösa this.thanks! 🙂

Jag har exakt problem som xtian ovan, hur kan vi åtgärda detta. Jag uppgraderade från VISTA professionell att Windows 7 Enterprise. Felmeddelandet dyker upp två gånger och sedan öppnar Windows Mobilitetscenter som faktiskt fungerar. Så varför felen kommer upp om programmet fungerar? Jag har kört ett register ren och försökte kopiera msvcr80.dll i SYSTEM32 och gör följande CMD poster, CD C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 (om inte redan är där); REGSVR32 msvcr80.dll

några idéer skulle uppskattas

Hej, allihop

Jag får samma meddelande som säger msvcr80.dll fel, kan någon hjälpa

bästa sättet att stänga av den är att använda Windows inbyggda i politiken redaktör … öppen “run” och skriv gpedit.msc sedan bläddra till användaren config / admin mallar / Windows-komponenter / Windows Mobilitetscenter dubbel, välj “aktivera” och du är klar .

johdoe, bra råd! mycket säkrare (IMO) än registret tweaks och det fungerade bra,. Någon som vet hur man då kan kartlägga ett annat program till Win + X kortkommando som en gång användes av Mobilitetscenter? Min dator har en egen “smart manager” som tar platsen för Windows Mobilitetscenter på fabriken installeras. Det finns en speciell knapp mappas till Win + x som öppnar denna smarta manager på fabriken installeras, men på en ren Win 7 installera Win + x (och därmed denna nyckel) är uppenbarligen inställd på Mobilitetscenter. Jag föredrar mycket smart chef för mobilitets centrum eftersom det ger fler alternativ för att slå på / av den trådlösa, 3G, Bluetooth, IR och kalibrerar pekskärmen, saker Mobilitetscenter oftast inte göra,. Så jag räkna om fabriken Instal kan ha vinst + x mappas till denna smarta manager, det måste finnas ett sätt för mig att göra det! Några förslag,? (Och besvara frågan om varför jag inte bara återställa till fabriken installera, 1) Jag ville Windows 7 Ultimate när datorn kom med Home standard, och 2) på något sätt jag kan inte starta från OEM partition i återhämtning skiva skulle möjliggöra en återställning. Så istället för att uppgradera, hade jag en gåva kopia av Win 7 Ultimate som jag installerade, gratis självklart och sparade $ 100 + på att köpa uppgraderingen för liscense som kom med min laptop. Och, förutsägbart, är förmågan att HotKey den smarta manager inte värt $ 100 + när det är min enda gripe just nu)

Återigen, tack för all hjälp

Hi Im på Win 7 64bit. Jag är mycket vänja att arbeta med min Windows-telefon och bärbara datorer, Outlook,. Jag var bara tvungen att bygga upp min laptop från början, ny hårddisk och jag bestämde mig på en ren installation snarare än att återställa. Dess mycket renare, men några oväntade kostnader i används upp nycklar från program över åren Excetera,. Mitt problem är Mobilitetscenter. Jag ansluter min HDX Imagio i och rörlighet centrum känner inte igen det. Det öppnade först till den gröna startskärmen men med en stor röd fel på det nedre vänstra. Om jag kopplar in min telefon och öppna centrum jag får bara inställningsskärmen, som säger att jag inte habe tillstånd att chqange. Jag bör nämna just nu i installationsstadiet jag inte har antagit en användare har,. Finns det bort för att rengöra uninstal (inte inaktivera) eller att installera eller reparera Mobilitetscenter. Det verkar ha en specifik fel i det. Telefonen synkroniserar på min andra laptop och jag har startat. Jag har inte alltför många synkroniserings partner, även om det skulle komma till skärmen, som det brukar ..; Hjälp, tack, Moshe

uihrfudybhiuthgfgh

Användningen av den elektriska glödlampan som en symbol för en bra idé, den ökända glödlampan slås på över huvudet, infördes och populariserades av den animerade karaktär Felix the Cat (den mest populära seriefiguren av den tysta film eran).