komma igång inom elektronik mixtrande: en inköpslista

Om du är intresserad att få en elektronik mixtrande hobby från marken denna detaljerade lista över saker du behöver (inklusive varför du behöver dem och hur man får det bästa värdet) är en utmärkt startpunkt.

Kenneth Finnegan började hans äventyr i elektronik mixtrande drygt två år sedan och under den tiden gått från att vara en nybörjare att sätta ihop några riktigt avancerade projekt. Efter sina projekt började dyka upp på populära hacking / elektronik bloggar som Hack En dag bestämde han sig för att sätta ihop en guide för att hjälpa alla nya hobby som var maila honom om hans projekt och vilken typ av redskap som de borde få.

Hans köpguide omfattar böcker, utrustning, utvecklingsverktyg, komponenter och analoga chips. Hans lista är mycket detaljerad med länkar i överflöd och massor av förklaring till en ny hobby.

Så du vill bygga Electronics [Kenneth Finnegan via Hack A Day]

Istanbul är åtskilda av Bosporen (eller Bosporen) Strait, som också delar de europeiska och asiatiska kontinenter. Följaktligen två tredjedelar av invånarna bor i Europa och en tredjedel bor i Asien.