gå på en nördigt “maskinbyggnad” spree med fantastiska manick

Vad får man när man blandar maskindelar, en touch av fysik, hinder att övervinna, och din fantasi tillsammans? Fantastic Contraption! Med det här spelet får du bygga nördiga maskiner till ditt hjärta innehåll och skicka dem på deras väg. Men är du smart nog, nördigt nog, att bygga de mest fantastiska contraptions någonsin eller kommer dina drömmar maskinöverhöghet krascha och brinna?

Mekaniken i spelet är inte svårt att plocka upp, men du kan behöva ta en stund att tänka igenom dina val för att bygga de bästa maskinerna möjligt. Vissa kombinationer fungerar inte bra alls, eller endast i delar, medan andra kommer att köras som en dröm. Bara fortsätta att experimentera som behövs för att få dessa maskiner igång som bäst och till mållinjen!

Spelet är oerhört hjälpsamma som du komma igång med det och ger ett utmärkt handledning för att lära dig hur man bygger maskiner med de olika delarna finns.

Ett par av våra maskiner rullande mot en framgångsrik avslutning …

Ju längre du går, desto mer komplexa maskinerna bli. Lycka till och ha kul!

Det finns gott om videoklipp på YouTube för att hjälpa om du stöter på problem på en viss nivå.

Pris: 1,99 (U.S.)

Fantastic Contraption [iTunes App Store]

Fantastic Contraption Hemsida

Fantastic Contraption Forum

Fantastic Contraption finns att spela i din favorit webbläsare om så önskas! Bara besöka hemsidan (länken visas ovan) för att komma igång. Det finns också en uppföljare tillgänglig på iTunes, men det kostar 3,99 (US).

Fantastic Contraption 2 [iTunes App Store]

Utmärkt spel! Jag gillar det verkligen. Liknande koncept som Crayon Physics Deluxe.

Forskare vid Amundsen-Scott-basen forskningsanläggning njuta 50 Mbit / s Internettjänst.