google tenderar gräsmattan i sin spretande huvudkontor i Mountain View med vad?

Svar: En get besättning

Det finns en hel del udda saker om hur Google fungerar och grunder underhåll är inget undantag. Istället för att köra en armé av bullriga gräsklippare, fläktar och ogräs trimmare några gånger i månaden för att hålla sina böljande gräsmattor i schack, vänder de sig till en mycket tystare, sötare och helt organisk verktyg: getter. En gång i månaden en besättning på 200 getter släpps lös på gräs delarna av Googles campus i Mountain View, Kalifornien. Flocken stannar i en vecka och skyfflas om campus av en utbildad border collie. Getterna får sitt lystmäte av mat, de gödslar eftersom de går, och det är mycket trevligare att titta på en flock getter slingrar längs en sluttning när du tar en lunchpaus utanför än det är att lyssna på en grupp landskapsarkitekter klippning.

 Google.

Jag visste det rätta svaret, men ändå klickat på fel … ingen aning om varför.

Är getter unionized?