diy soffbord hall döljer retro spel inuti

Förra veckan visade vi en tjusig människa-grotta arkad-in-soffbordet bygga som var en bit, skall vi säga, utsatt. Om du letar efter en snygg build som döljer sin arkad-hjärta tills det är speltid, är detta rena och dold bygga för dig.

Med tillstånd av IKEAHacker läsare Sam Wang, är att andra än rektangeln av svart glas i mitten av bordet, som kunde lika gärna vara en konstruktion accent-det finns inget som tyder på att soffbordet är en spelautomat skönheten i denna build när den inte används. Dra ut lådorna och starta upp, dock, och du är i näringslivet full MAME arkad emulering till hands.

Hit upp länken nedan för att kolla in hans fulla foto bygga guide.

Min DIY Arcade Machine Soffbord [via IKEAHacker]

Jag minns liknande saker tillbaka i 80-talet, människor som används för att hålla det pints öl på dem och ibland spela dem.

… Och de brukade orsaka många ryggvärk problem

Orangutanger är väl kända för att använda pinnar som verktyg, men de knappast stanna där, under häftiga regn stormar de kommer också använda stora regnskog blad som provisoriska paraplyer eller hattar.