Fredag ​​Fun: zombies kontra pingviner

Arbetsveckan är nästan över, men tills du kan gå hem, varför inte ta några minuter att koppla av och ha lite kul? I denna veckas spel ditt uppdrag är att hjälpa en pingvin krigare besegra zombie horder med hjälp av exakta skytte.

Målet med spelet är att hjälpa pingvinen krigare besegra zombie horder med hjälp av awesome skytte.

Obs: Om du råkar vara på jobbet kanske du vill att inaktivera eller stänga ner ljudet, annars kan du samla några udda utseende från dina medarbetare på grund av morrande, grymtande ljud zombies gör.

Det finns en kort animerad serietidningsstil historia att bidra till att skapa bakgrunden och humör för spelet.

Det finns fyrtio nivåer av zombie förstöra godhet väntar på dig. Förvärva hundra stjärnor under spelet och du kan spela bonusspelet Zombies “Revenge!

Här är nivå 1. Din pingvin krigare kommer alltid placeras på samma ställe på varje nivå, så ditt jobb är att se till att hans mål är så korrekt som möjligt, oavsett vilka hinder kan vara i vägen. Använd musen för att rada upp den röda laserpekaren för sitt gevär och vänsterklicka när redo att avfyras. Du kan gå för en direkt skott eller i de flesta fall måste du använda en rikoschett att träffa zombies.

Head får du bonuspoäng.

När du har slutfört en nivå kan du välja att spela den eller gå vidare till nästa.

Nivå 2 adderar en bit av komplikation till mixen … du definitivt kommer att behöva rikoschett effekt här. Från och med denna nivå kan du också få extra poäng genom att träffa sushi.

Du kan se vinkeln vi använde för att få zombies längst upp på skärmen …

En annan framgångsrik runda av strid.

Nivå 3 introducerar morfar Zombie … han är en smart gammal cookie och den första av de nya zombie typer som du kommer att stöta på i spelet.

Här är en tjuvtitt framåt på nivå 21, där det blir lite mer intressant. Lycka till och ha kul!

Zombies kontra Penguins

Åh, vid första jag såg titeln. Jag trodde det något liknande (arga pingviner) hehe

Är det bara jag, eller är det skottsäkra zombie ser ut som Justin Beaber? Förmodligen därför jag tycker om att sitta där och skjuta på honom. XD

Om en super kunnig och riskälskande tävlande skulle spela Jeopardy så aggressivt som möjligt samtidigt som de får varje fråga rätt och spika varje möjlighet till en Dagens Dubbel, den totala mängden pengar de kan vinna i ett enda spel skulle max ut på $ 566,400; mest varje tävlande har vunnit i ett enda spel to-date, är dock en ännu imponerande $ 77,000.