hitta en bättre plats att gömma din xbox nästa gång! [Humoristisk bild]

Vad kan du verkligen säga efter att ha sett någon göra detta till sin Xbox ?!

Någon försökte dölja en Xbox i ugnen [xpost / r / Gaming] [Reddit Tech-support Gore]

Åtminstone nu har vissa fördelar nu att det är ett konstprojekt.

FORTSÄTT GÖRA DET! Kanske kan du bränna ner ditt hus också. Men vad du än gör, inte oroa sig för en produkt som är notoriskt kända för att köra bara lite HOT från tid till annan. Inte bekymra dig med ett företag som bryr sig om någon säkerhet eller integritet. Vara att cool kille som brinner upp, bryts ner eller helt enkelt förstör det. Det är inte som du inte kan få mer saker att roa dig lat sinne!

Det är också inte som det finns någon brist på Microsoft (eller ens Apple) kunder offra att allsmäktig dollar på altaret av idioti heller.

Det enda problemet jag har är när jag är tvungen att använda sitt skräp som är som alltid! Men aldrig med själlösa spel. Så fortsätta att köpa, köpa, köpa! Och vara redo att säga bye, bye, bye till dina pengar, tid och eventuellt även ditt liv !!! När allt kommer omkring, det finns alltid en soffa, TV och reserv eluttag under en bro någonstans.

Kanske nu är en bra tid att få ett liv i stället för att låtsas ha en.

Misslyckat försök på omsmältning? Och jag trodde att de fasta det problem med Xbox smal.

@Skaffa ett liv!

Yous trolling ‘

För om du inte, du är bara okunnig.

Skaffa ett liv du låter som unibomber

Wow, Skaffa ett liv !, du låter som en väldigt bitter person. Du måste verkligen hata ditt eget liv för att känna behovet av att så snabbt och ivrigt surra ut på andra gillar det. Kanske är det dags att gå och se en psykolog.

Skaffa ett liv! … Du har verkligen frågor män !!!

2 Matt H, jag hade cogitating ett svar. Tack för att påminna mig om troll. Om man tittar på det från denna synvinkel är det uppenbart. Jag är bara inte används till troll.

@Matt H; @bedlamb

Jag tror faktiskt inte få ett liv var trolling. Han var bara vara ironisk och otroligt arg och bitter på bilden.

@Skaffa ett liv

Dude, slappna av. Behöver inte få alla upprörd över detta. Ungen som gjorde det probs inte ens se detta. Och jag tror att det är mer troligt att det bröts redan eller något bortom reparation (eller få en ny var billigare än att reparera den här) innan de bestämde sig för att f ** k med det.

PHead – LOL.

Eller kanske det är vad som händer när du spelar med en plastpåse som kamouflage.

Bara google Australien kontanter ugn.

Någon vet vad som hände till boxen?

Jag hoppas att detta inte sker efter 12h av hardcore-spel oO

@surivirus – Enligt kommentarer sidan Reddit personen (eller inblandade) gömde det i en ugn av någon mystisk anledning …

Neptunus måne Triton har en nästan perfekt cirkulär omloppsbana med en excentricitet av 0.000016, jordens bana runt solen, som jämförelse, har en excentricitet 0.01671123, en variant 1,044 gånger större än Tritons.