Hur kan jag stänga av Windows 8 sveprörelser på min laptop?

Om du inte är ett fan av pekplatta baserade sveprörelser i Windows 8 finns det ett sätt att helt stänga av dem och återta din pekplatta.

Dagens Frågor och svar session kommer till oss med tillstånd av Superuser-en uppdelning av Stack Exchange, en community-driven gruppering av Q & A webbsidor.

Superuser läsare Matsemann är mindre än glada med sveprörelser på sin Windows 8 laptop

Jag har ett ASUS G75VW laptop med en Synaptic pekplatta (/ styrplattan). När jag flyttar mitt finger från ena kanten mot mitten (linje), kommer Windows 8 att ta upp olika saker.

Detta är ett problem eftersom området där jag kan faktiskt flytta musen med fingret är för liten (eller använder jag oftast upp till vänster på pekplattan). Så jag hamnar ofta gör en känga och föra upp någon meny, eller att göra svep så långsam att ingen meny visas men muspekaren inte heller rör sig när jag flyttar mitt finger. Ganska irriterande.

När du drar från vänster kant det tidigare bytte program som galen. Jag inaktiverat det, så nu är det bara tar upp samma meny som att trycka vinna + flik (eller några gånger charm bar, jag vet aldrig vilka). Jag kunde ändra på det genom

Win + I → Ändra PC inställningar → Allmänt → När jag dra från den vänstra kanten, växla direkt till mitt senaste app.

Jag har provat Musinställningar i Kontrollpanelen, drivrutinsinställningar för min touchpad och söker dra och gester på min dator (som var vad som ledde mig till inställningen ovan) med ingen lycka.

Hur kan jag inaktivera sveprörelser eller ändra vad de gör?

Vi kan säkert empathize, pekplattor är tillräckligt noga utan extra funktioner skiktade ovanpå dem.

Flera Superuser bidrags förklarade hur de kunde inaktivera sveprörelser med hjälp av olika laptop-tillverkare under förutsättning verktyg, men bidrags Daniel B. erbjuder en registerbaserad lösning som skulle fungera för alla bärbar dator med en synaptisk pekplatta

Om du vill inaktivera specifika gester eller på annat sätt ändra sveprörelser, är det rekommenderat att göra det via tillverkarens medföljande mjukvara. Kolla in hela diskussionen vid Superuser för insikter från andra deltagare i enskilda bärbara datorer.

Ännu ett skäl att inte köpa Windows 8

Här är en annan idé: DITCH WINDOWS! Eller möjligen överväga nedgradering till 7 eller Vista om du på något sätt är en slav till själlösa näringslivet.

Men om du verkligen gillar saker som fungerar och inte gillar de upprörande kostnader kanske du vill överväga en BSD eller ens en Linux alternativ. Om du frågar mig, vi alla bör ge till MicosApple är en “gest” våra långfingret genom att inte villigt att köpa deras (uppblåst / osäker) skräp!

Bara att gå att söka> inställningar och skriv Synaptics klicka Synaptics pekplatta och inaktivera vad du vill inte lyssna på dessa dudes

Windows 8, den värsta operativsystemet Microsoft har försökt att driva på allmänheten i modern historia. Jag 1have att erkänna, jag köpte en kopia, men jag har sedan bort det och gick tillbaka till Windows 7 Pro. Jag kan inte stå alla dessa små lådor.

Vissa guru på Microsoft måste ha sagt, “Jag vet vad vi ska göra, kan göra ett nytt operativsystem och kallar det Windows 8. Vi kommer sedan ändra hur du gör allt för att använda din smutsiga pekfinger. Naturligtvis kommer du behöva köpa en ny touchscreen dator för att använda det, men det är ok, kommer hårdvaruleverantörer älskar oss,. Sedan kommer vi upp med icke-produktiva sätt att göra uppgifter som vi använder för att kunna göra genom att helt enkelt flytta Och om någon kan på något sätt lista ut det, det är bara WINDOWS 7 MED EN NY omslag. DUMT människor kommer att köpa något nu dagar, bara spotta en papperspåse och de kommer att vänta i kö för att köpa dem. ”

Om Windows 8 är så stor, varför ser vi oändliga sätt och diskussioner om hur man rättar till det så det fungerar som Windows 7? Exempel: I denna diskussion ser vi “Hur kan jag stänga av Windows 8 slägga guestures på min laptop.”

tror du verkligen att människor som förvirrar RAM med en hårddisk verkligen kan göra detta? superanvändare måste komma ner några hack till normala dagliga användare.

Du säger “Gå till sökningen och göra det och det.” Jag kan inte ens hitta sökfunktionen längre! Jag hatar det här programmet! Hur hittar jag var att söka? Jag kan inte tro hur svårt det har gjort detta. Alla hatar Windows 8 !!!

Jag vet inte vad alla väsen handlar om. Om Windows 8 är något svårare för dig, då föreslår jag kanske du inte kan grundläggande problemlösning eller förstå hur man anpassa sig till små förändringar i utseende saker. Inga funktioner har tagits bort, och kärnan OS är Felt säkrare och strömlinjeformad. Jag ser knappast “irriterande lådor” om jag inte vill. och “sökfunktionen” är bara alltid i startfönstret. ingen anledning att “hitta sökningen” bara börja skriva. Det här är inte så svårt att räkna ut. den nya datorn sagt alla nya sätt att använda startskärmen när du aktiverat. om du uppmärksamma det var rätt.

Vissa människor är så dumma. Jag svär. Klaga om allt bara för att de inte kan tänka själva.

En sak .. varför inte bara få en mus om du är så illa med en styrplatta?

Menar jag att detta ska vara med versaler, det finns en ny bluff som händer om du köper en ny dator utefter ELLER ANNAN de får tag på ditt telefonnummer och andra detaljer och sedan får du skräp som säger att datorn krascha och Visa permanent skadas om du inte köper den programvara som för mig är mycket kostsamt. anledningen till att jag är upptagen samla förarna etcetera för UBUNTU 12 jag är trött på problemet med bristande överensstämmelse när jag gick till en “Micros ** t ingenjör “han bara berättade” “Welcome to the club” och sedan han lämnade mig ett originalexemplar av UBUNTU.LINUX, HUR ÄR ATT !!!!!!!!!!!!

För de mindre tekniskt kunniga Dell användare

* Peka på det nedre högra hörnet på skärmen, och menyn för inställningar kommer upp

* Välj Inställningar

* Gå till Kontrollpanelen> Maskinvara och ljud> Enheter och skrivare

* Högerklicka på den bärbara datorn bilden och välj Musinställningar

* Klicka på Dell Touchpad, och att skärmen väljer du länken som säger “Klicka för att ändra DellTouchpad inställningar”

* Gå till gester

Svepa alternativ listas på skärmen.

Det finns tillräckligt med järn i kroppen av en frisk vuxen (typiskt 4-5 gram) för att göra en enda robust järnspik.