inaktivera säkerhetscenter popup-meddelanden i Windows Vista

Om du väljer att stänga av automatiska uppdateringar, kommer du att irriterad till döds med popup-meddelanden från Säkerhetscenter som berätta att “Kontrollera din dator säkerhet” eller “Kontrollera din brandvägg status” om du inaktiverat brandväggen. Det är en bra sak du kan stänga av dem inlägg borta.

Innan vi börjar: Jag skulle definitivt rekommendera att hålla brandvägg aktiverad hela tiden.

Att inaktivera popup-meddelanden som visas ovan, högerklicka på den lilla röda sköldikon och välj Öppna Säkerhetscenter på menyn. Du kan också öppna Säkerhetscenter från startmenyn.

Klicka på länken för “Ändra hur Säkerhetscenter varnar mig”

Nu ser du en dialogruta med tre alternativ. Välj den nedre om du inte vill att meddelanden längre.

tack. jag verkligen behövde det. det suger att ha dem varje gång jag startar.

thanks .. letat efter bort denna smärta i baksidan för ett tag nu …

Jag stängde av säkerhetscentret och nu när jag startar upp får jag en jävla felmeddelande om säkerhetscentrumet avstängd!

Din cooment om hur man “Gör Säkerhetscenter försvinna? inte ta itu med ett problem som jag och många andra är med i forum. Det är detta (och jag hoppas att du kan ha ett svar), klickar på “Meddela mig inte och inte visa ikonen? Alternativet inte uttaget eller arbete. Programmet håller försumliga tillbaka till standardinställningen som är alternativet meddela mig. När du är inloggad på så fullständig administratör, inte kan ångra standard. Du klickar på inte “meddela mig, stäng sedan fönstret och sedan gå tillbaka till det och inställningen defult är fortfarande aktiverad. Några idéer;? Tack

Jag har grundläggande vista på en HP. På den totala vård rådgivare kan jag inte aktivera Internet Security när jag försöker Norton öppnas och jag är inte säker på om det tar platsen för HP: s eller om niether en av dem är igång. Men det är listad som en kritisk. Tänk på detta är en helt ny pjäs.

Denna korrigering fungerade inte för mig. Specifikt, jag använder inte Microsoft brandvägg / antivirusprogram / antimalware program så jag har inaktiverat allt Vista rekommenderar att lämna vidare. När jag klickar på Säkerhetscenter ballong i aktivitetsfältet, möjlighet att ändra Säkerhetscenter varnar leveransmetod är inte ens tillgänglig. Något sätt att kringgå detta? Jag har just installerat Vista och försöker fortfarande att få en känsla för det. Tack.

Det fungerade för mig som jag valde det tredje alternativet.

Kom ihåg detta aswell om Securitry centrum är inaktiverad kommer inte beable att stoppa ballon, slå på den då du ser ooption där efter det valde det tredje alternativet “rekommenderade inte en” och det visas inte längre.

Detta fungerade inte för mig heller. Jag har precis köpt en Toshiba P200 och jag hålla få dessa jävla pop-ups !!! Jag valde ledarnas alternativet (Meddela mig inte … etc) men dumt inte ta. Dunno vad man ska göra nu. Jag skulle älska att kunna inaktivera det hela. Jag har Norton 360 installerad (inte att det skulle kunna förhindra ett stort angrepp) men föredrar att denna dumma Windows säkerhet. Jag kommer inte att rekommendera Vista till någon!

Använda Vista Home och inte får det alternativet listan över huvud taget.

När jag går till säkerhetssystem och Selec tredje alternativ det inte svarar på bytet av mitt befäl. Den lämnar nummer ett kontrollerat. Någon hjälp kommer att uppskattas. hagd

Hur lätt var det. Men vad en massa skräp annan ort om redigering registernycklar och ladda ner program för att undertrycka irritation. Tack så mycket

Eftersom jag havve SBC de har sin egen säkerhet inbyggd och det är bra men på något sätt detta tjat fönster och ibland porr bilder dyker upp liksom. Vad ska jag göra för att bli av med det? Jag inte recoginize det i Lägg till / Ta bort program.

Grymt bra!!! Du mannen !!

Om du inte ser alternativet gå till Kontrollpanelen, trycker på “klassiskt läge” alternativet och ange sedan Säkerhetscenter därifrån.

“Ändra hur säkerhetscenter varnar mig” är inte där i Säkerhetscenter oavsett om jag slog “klassiskt läge” eller inte. Finns det ett alternativt sätt att stänga av centersäkerhetsvarningar? Jag använder Vista Home Premium på en bärbar dator.

Tack så mycket, var det fken sak blir irriterande.

Jo jag gillar faktiskt säkerhetscentret, eftersom det kommer att låta mig veta om något har slutat fungera obemärkt. Men är det möjligt att stänga av en särskild varningstext? Till exempel har jag inaktivera UAC, och jag får en varning på grund av att varje gång jag startar Windows Explorer, och det blir ganska irriterande …

Joe … din lösning är: gå till Start> Kör> skriv services.msc hitta i listan Säkerhetscenter service, dubbelklicka på den och om det är inaktiverat lägga den på manula och starta den. Efter detta följer den här guiden och i slutet inaktivera tjänsten (säkerhetscenter): P, jag hoppas att detta hjälper (det fungerade för mig :))

Vad de alla betyder, är, när du inte kan se “Ändra hur Säkerhetscenter varnar mig”, har du förmodligen stänga Säkerhetscenter allready. Du måste stänga av meddelandetjänsten innan du inaktiverar SC. Så gå tillbaka till tjänster och göra det möjligt för SC, sedan stänga av anmälan genom “Ändra hur Säkerhetscenter varnar mig”, och sedan åter inaktivera SC.

tack

Du är bra. Tack. Nu är det möjligt att stoppa irriterande wscsvc, ställ in manuellt läge och glömma det.

Fortfarande ingen lösning att bara inaktivera den särskilda varning, eller hur?

så enkelt … jag känner löjligt nu …; tack!

Jag har följt instruktionerna men jag får fortfarande irriterande popups var 5 minuter eller så och när jag klickar på lilla popup-fönster leder mig till en webbplats med antispionprogram. Något annat sätt att stänga av det?

@Marco

Popup som du får är troligen inte från Windows, det är mest sannolikt någon typ av spyware själv. Du bör köra Spybot eller Ad-Aware och skanna ditt system.

OK question..i Jag försöker köra avg 8 på min Vista system och jag har en fråga … Jag får anmälan säkerhet och när jag klickar det det säger mig min avg är inte på bt Windows Defender är … när jag försöker att slå på det brukar låta mig och jag kan inte verkar räkna ut hur du stänger av eller ta bort min försvarare … jag älskar min AVG och jag använder den withall våra hemdatorer … varvet upp tho är det enda en kör Vista … några idéer ??? ?????

Jag inaktiverat säkerhetsvarningar via registret hacka. Det gjorde bli av med irriterande meddelande som uppmanar mig att vända på mina användarkontoinställningar, introducerade det problemet att jag inte längre kunde kopiera min Outlook.pst fil. Eftersom ofta jag tillbaka upp filen manuellt, fann jag det nödvändigt att åter = aktivera säkerhetsmeddelandet.

Således skulle jag älska att stänga av “tur på användarkontroll inställningen” påminnelse men inte påverka något annat.

Hej

Jag verkar att ha samma problem som ni i att jag har förändrat hur det meddelar mig att inte alls och ändå hålla få popup ber mig att köpa Spybot (som orsakade inget slut på problem i första hand och jag var tvungen att avinstallera det) jag använder en Vista Home plattform för allra första gången och när jag klickar på start jag inte ser en möjlighet att köra, men jag kan se det på den här maskinen (xp) kan någon ge ett tips om huruvida det måste aktiveras tack. Jag arbetar på en mycket ny maskin.

TACK;. Mark

Kör kan nås med snabbtangenten “Windows-tangenten + R” (Windows-tangenten är Windows-symbolen på tangentbordet), så jag personligen alltid har det alternativet inaktiv, eftersom snabbtangent är snabbare.

Men om du vill aktivera den igen, kan du anpassa startmeny genom att högerklicka på startknappen och klicka på egenskaper. Därifrån behöver du bara klicka på “skräddarsy” (se “Start-menyn” är aktiverat men) och aktivera kontrollen för “Kör kommandot”.

Det borde göra susen .. 🙂

Det är bra att veta,. Tack så mycket Johny. Jag har gått vidare nu och blivit ganska expert på trojan borttagning idag. Det visar sig att det inte var windows alls men en skurk dotterbolag till en respektabel företag dumpning skadlig kod på datorn och hten maskering som fönster för att fråga mig att köpa skanna och förstöra program för att ta bort det.

Som någonsin han / hon är att de har allvarligt skada mig – aldrig tänka.

Tack igen för tipset, har du ställa mig på snabbtangenten väg nu och jag tänker upp massor av nya användningsområden för dem 🙂

Skål, Mark

@Markera

Om du vill använda “run” dialog finns det en genväg som du kan använda för att faktiskt göra dialogrutan dyker upp, är att genväg “windowskey + r” som kommer att ta upp lådan. Men vista startmenyn har faktiskt en inbyggd run funktion och allt du behöver göra är att öppna startmenyn och bara börja skriva. Det kommer automatiskt att söka efter saker även om det inte kommer att automatiskt fylla kommandotolken funktioner så måste du skriva dem i sin helhet. Jag är inte säker på om den här sista biten men jag tror att om inga resultat kommer upp från att skriva du kan också bara tryck enter och har vista göra en fullständig sökning för det.

Tack James

Måste säga, det är ett mycket bra forum du har här.

Bästa hälsningar till dig, Mark

Tack så mycket för detta tips. Har försökt att göra detta för åldrar utan framgång. Och tack vare Piet för hans råd.

@Piet

du har rätt. Skål man.

Tack! Det hjälpte mig.

Jag har läst all information om hur man kan bli av, säkerhet pop-ups och vet fortfarande inte vad jag ska göra,! Förhoppningsvis kommer det att finnas en enkel steg för steg meddelande på, exakt vad de ska göra snart. Varför har Microsoft Vista göra det så komplicerat?

Kom ihåg vad Piet skrev ovan …

Du måste ta bort ikonen genom att följa spetsen längst upp på denna sida innan du inaktiverar Säkerhetscenter tjänsten.

Om du inaktiverar tjänsten innan du följer spetsen, får du en varning fack som säkerhetscentrumet är inaktiverad.

Aktivera tjänsten, följ spets längst upp på denna sida, och sedan stänga av tjänsten igen.

Ändra sättet Security Center varnar mig är nedtonade. Jag kan inte ladda ner något. Någon hjälpa.

Tack Gud för detta tips,. Vista behandlar dig som en idiot!

Glömma Gud … ..thank du man … .you räddade mig

Artikel inte har svar men kommentarer gjorde. Jag var tvungen att återaktivera Säkerhetscenter service, öppna Säkerhetscenter, stänga varningar, sedan inaktivera och stänga Säkerhetscenter tjänsten. Jag mår dåligt för killen som har “förändrings varningar” sak nedtonat. Växla till Ubuntu 8.10 när du kan, jag tänker på det.

Jag gripa tag i vissa Googles bild bilder från google spara dem till servern för att ladda upp dem till min plats. Varje gång jag kommer tillbaka på min sida bilden inte dyka upp det frågar mig “Detta kan ha säkra eller osäkra poster? Vill du öppna ändå. Varför händer detta någon som vet?

Jimmy Chainsaw: Tack för din sammanfattning 🙂 (Den “Jag var tvungen att återaktivera Säkerhetscenter service, öppna Säkerhetscenter, stänga varningar, sedan inaktivera och stänga Security Center service” del)

Slutligen fick jag bli av med “säkerhetscentrumet tjänsten är avstängd” meddelanden 🙂

Allt kördes bra då jag går in i min e-post och det är att be om namn och passwrd, jag redan hade det i min e-postsystem för att komma ihåg min inloggnings info några hur det förändras av sig själv och jag kan inte få det att komma ihåg min information nu … .darn VISTA. någon som har samma problem? Hjälp

Jag var tvungen att skriva services.msc i sökfältet efter att ha visat startmenyknappen. Jag var tvungen att hitta säkerhetscenter och fann det inaktiveras. Jag sedan höger klickade på den och valde egenskaper och ändrade det till manuell. Det lät mig sedan starta säkerhetscentrumet när jag rätt klickade på ballongen på aktivitetsfältet. Sedan hade jag valet för Ändra sättet jag meddelas och kunde plocka den tredje.

Om detta alternativ inte visas på datorn, slå på säkerhetscentret och sedan “ändra hur SC varningar” visas.

Tack för det här inlägget, var det till stor hjälp …

Tack, som irriterade skiten ur mig. Det fungerade

RIPENSIS

du är ett geni! tack! som gjorde precis vad jag ville

Är inte VISTA bra?

TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahh Man U gjorde ma livet lätt … Tack så mycket lotttttttttttttttttttttt

Ja: Microsoft arbetar för att göra säkra på att våra datorer är arbets expanderande enheter snarare än arbetsbesparande enheter. Med alla de värdelösa, oönskad, oönskad, feminin skit de laddas till varje ny version av deras skit Windows. Världen samarbetar slutligen hitta hacka och korrigeringar för alla Microsofts fel-lösningar-och sedan för att rättfärdiga deras fortsatta existens, de går och släppa en ny version för att besegra allas geniala patchar och fixar. Så att du kan ha en annan animation.

Tack och lov Linux gränssnitt är snabb matchning och överskrider dem. Med Netbook försäljning, kommer alla slutligen dike Windows för gott och flytta till en arbetsbesparande maskin (Linux)

varför min vista har dont det här alternativet, “ändra säkerhets varna mig …” ??

jag förstår vad du menar. men detta är något annat. min dator får dessa irriterande meddelanden rätt i mitten på sidan. Jag ts driver mig galen !!! plus det håller starta själv utan goda skäl !!! ive hade som 60 popups bara skriva detta !!!

Ett ord av råd människor använder Trend Micro eller något annat än Norton. Norton är en skit nu att så många virus kan komma förbi det. Norton är inte längre säker eftersom det var alltför stor utsträckning,. Förresten detta hittills verkar ha fungerat.

Danny har du förmodligen ett virus, måste du formatera om datorn. Eller om du inte har Windows Vista,. Troligtvis har du antingen Windows XP eller Windows 2000. Om jag var du skulle jag ta min dator till min lokala pc verkstad och få dem att säkerhetskopiera dina filer och formatera om datorn och installera om program och operativsystem.

Det här alternativet är inte tillgängligt i mitt Vista installerat HP laptop. Jag har Vista Home Premium Service Pack 1. Finns det något sätt att stänga av denna anmälan genom att redigera registret. I mitt fall jag har slutat hela Säkerhetscenter tjänsten att bli av med alla dumma tjänster som Windows Update, brandvägg, etc. i stället jag använder en Kaspersky totallösning som är mer tillförlitlig.

Pls hjälp. tack.

Det är därför jag älskar Windows 7. Det har inte förvirringen av flera knappar i Aktivitetsfältet eller femton miljarder anmälningar, det bara har en ikon, Åtgärd Center, och din vanliga batteri / nätverk / ljudikoner. Vad är mer, kan du enkelt justera inställningarna när du installerar Windows.

Tack! Detta hjälpte verkligen! Jag hatade denna sak poppar upp varje gång jag startat upp, jag hatade också UAC (som jag inaktiverat)

@Jaydon :: Det är inget fel med Vista, men. Det är faktiskt alla program på Vista (eller som du har installerat) som automatiskt sätter anmälningar i facket. Det kan vara ganska många, men jag har bara en (Avira AntiVir). Sak är, de flesta av dessa anmälningar är från program som du verkligen har inget behov av. Du kan gå till “Kör …” och skriv in “msconfig” som gör att du kan redigera startprogram (som dramatiskt kan påverka starta upp tid) .; ~~~~~; Alla hatar Vista eftersom det är långsam. Detta är oftast orsakas av startprogram (och skräp som kan minskas med CCleaner [ett gratis program]), men naturligtvis, om du vet hur man arbetar med det här, kan du öka hastigheten och förbättra prestanda. Jag har haft Vista i ungefär tre år nu, och efter att jag har konfigurerat den att köra ganska snabbt, jag har aldrig haft några problem och allt är lickety-split. Ville bara att stå upp för Windows och Microsoft, eftersom de endast delvis är i fel, användarna är den andra delen. Istället för att göra det enklare för användaren, jag tror att Microsoft borde utbilda människor om datorer så att de blir så småningom enklare än att borsta tänderna för att använda senare. Men folk vill inte att (jag antar att de är för lat för att lära sig eller inte har tid [förmodligen senare]) – och de inser inte att de får på fel fot. Säger bara.:)

Tack så mycket.

Om det werent för människor som du Microsoft skulle köra naken och vilda på våra huvuden.

ni är grymma. TACK!!

Egentligen har jag hört allt att det är ett virus …

Tas från en annan websight

inaktivera UAC klicka Start-> Kontrollpanelen> Användarkonton, klicka på “aktivera User Account Control på eller av” länk om UAC är aktiv, och dyker upp bara klicka på Fortsätt. Avmarkera rutan där är säger “Använd User Account Control (UAC) för att skydda din dator och klicka på OK sedan starta om datorn. Där har ni det, inte mer dyka upp,. Ha det så kul.

Uppdatering, måste du ta bort säkerhetsvarning för

Det finns inget alternativ i Security Center eller grupp politik för att förhindra att säkerhetsvarning ballongen från att visas, men det kan inaktiveras via registret.

Inaktivera användarmeddelande Kontroll status varning

1. Gå till Start-> skriv regedit i sökfältet och navigera till följande; -tangenten

2. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Security Center

Lägg till följande värde, datatyp, DWORD, Värde Namn, UACDisableNotify; värde; 1; Starta om Säkerhetscenter tjänsten för att ändringen ska träda i kraft,. Uppdaterad version juli 2008, för att stänga UAC, desto lättare version, gå till start > Kontrollpanelen-> säkerhetscenter. expandera den andra säkerhetsinställningar fältet längst ned i listan och klicka sedan på stänga användarkonto kontroll. helt klar.

Hej där. Jag har anti-virus softwars i min laptop. Min fråga är, hur kommer Microsoft säkerhetscenter alltid informerar mig att dess avstängd? Ive redan ändrat min anti viurs hoppas att det skulle lösa problemet. men tyvärr gjorde inte det.

någon vill sprida lite ljus över detta? tack!

Tack,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,!

Katter har sådana effektiva njurar som de säkert kan dricka havsvatten.