nörd komiska för 9 januari – volym frustration

Meningen är meningslöst! Eller är det vad är roligt? Toddler-tala om att Android-användare verkar vara drabbad?

Om inte, så kan någon förklara det? Jag antar att de flesta människor som är äldre än två kan tala bättre än så. Då igen, allvarliga “telefon huvuden” (aka “Bone Heads”) verkar ha ett språk alla sina egna.

Jag får inte det heller … Jag hör bara bra på min HTC One X … i själva verket många gånger jag måste dra bort det från mitt öra eftersom det är så högt.

Det tyder på att han känner till alla funktioner i telefonen, men är oförmögen att göra en enkel uppgift som att vrida upp volymen. Det är roligt.

Jag tror att det tyder på mannen vet alla snygga funktioner på telefonen även om inte vet hur man utför den enkla uppgiften att vrida upp volymen. Det är roligt i det fallet.

Rubriken lyder: “Jag älskar alla funktioner på Android. Jag önskar bara att jag kunde höra på det. ”

Vad jag vill veta är hur någon hör på någonting? Vi hör oftast med saker eller ibland bara lyssna. Men att höra på något som är meningslöst eftersom handlingen att förhandlingen är inte en fysisk sak som kan placeras på något. Så bör inte det ordet “på” tas bort eller möjligen ersätts med ordet “med”?

Det är en liten förändring, men en stor förbättring om bildtexten läsa

“Jag älskar alla funktioner på Android. Jag önskar bara att jag kunde höra det. ”

– Eller –

“Jag älskar alla funktioner på Android. Jag önskar bara att jag kunde höra med det. ”

Se skillnaden (och vad en liten obetydlig stavfel kan orsaka)? Jag får humor, men vad ett träningspass!

Berömd surrealisten Salvador Dali skulle betala för hans restaurang räkningar med en check förskönat med en ritning, han gjorde det under (nästan alltid rätt) antagandet att anläggningen inte skulle kontanter kontrollen utan istället hålla det eftersom det var mer värdefull som en konstverk än som en form av betalning.